View Single Post
stare 27.01.2015, 16:59   #11
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27
Domyślnie Odp: Prośby o drobne naprawy, spostrzeżenia itp.

To ja powiem OD SIEBIE.

Porządek ze zdjęciami miałam zrobić po sesji, która mnie już psychicznie wykańcza -_- Zresztą komuś już coś o tym wspominałam.. Nieważne. Któraś z nas porządek z tym zrobi

Co do tematów bez zdjęć (domy, simy, whateva) nie usuwałabym ich. Choćby dla komentarzy, wśród których można znaleźć perełki z ciekawymi poradami
A jeśli ktoś chce takie tematy wyszukać, to jego wola, nikogo nie zmuszamy ani o to nie prosimy, ale wdzięczność zachowamy

Cytat:
Napisał Liv Zobacz post
Ale to bez sensu. Nawet jeśli autor domku sprzed 7 lat trafi tutaj, zobaczy swój temat z domkiem, ale nie będzie pamiętał, jak on wyglądał, to komentarze niekoniecznie na wiele się zdają. Poza tym skoro pozwolił na usunięcie tych zdjęć, to najwyraźniej nie miały one dla niego większej wartości (moje pierwsze FS z 2007 roku nadal ma wszystkie zdjęcia!)
Niektóre strony hostingowe z czasem same usuwają zdjęcia Nawet w moim ojsg sprzed dwóch lat paru brakuje, a żadnego nie usuwałam.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.