Basieńko A
Rins zraportowałam cie!
DAVINA SUPERSTAR
Odcinek 11
Ewelin wzięłą nóż i odwróciła sie aby zadać cios Davinie lecz jej nie było... Ewelin wyszła na korytarz gdzie zobaczyła uciekającą Davine w końcu korytarza.
- Pomocy!- krzyknęła, lecz nikt jej nie słyszał
- Nikt Ci nie pomoże!- odpowiedział jej wróg, Roger Fibbin.
- Tak zaraz zobaczymy...- w jednej chwili Dawina chwyciła łom i żuciła w nigo... On tylko rechotliwie sie zaśmiał i strzelił w nią, nie mogła uciec nic zrobić pomyślała tylko "Niech ten czas sie zatrzyma!". Poczuła jak zimno przebiaga po jej ciele. Pomyślała "A więc tak wygląda śmieerć" otworzyła oczy i zobaczyła kule kilka centymetrów od swojego czoła. Zobaczyła drwiący uśmiech Rogera, zastygłego i nie oddychającego... Zimno ciągle sie nasilało była coraz bardziej zmęczona. Dopiero wtedy zrozumiała że zatrzymała czas. Wzięła nabuj do ręki i wyżuciła go za okno. Roger ocknął sie.
- Dobra jesteś...- powiedział- Niie sądziłem że zdołasz zatrzymać czas.
- Ty też to umiesz?
- Tak, moja młoda uczennica Ewelin jeszcze niestety nie!
Davinie robiło sie coraz zimniej... Roger wystrzelił kolejną kule. Davina wątpiła że można zatrzymać czas kolejny raz. Ale udało sie zatrzymać jej poraz kolejny, lecz fala następnego zimna ją zalała. Nie mogła już wytrzymać po 14 razach jej rezerwy dobijały końca. Cała już dygotała z zimna.
- Co? Siła Cie opuszcza?
- Nie wręcz przciwnie!
Davina opadła na podłoge. Na następny dzień ludzie preczytali artykuł:
CO SIĘ TAK NAPRAWDE STAŁO?
Dziś nad ranem nie znaleziono Daviny Nuttel w szpitalu gdzie się znajdowała. Policja stwierdziła, że Davine pawdopodobinie porwał Roger F. Lecz te pogłoski nie koniecznie muszą być prawdziwe. Nie oficjalnie dowiedzieliśmy się że Davina została zabita w krótkim czasie w szpitalu. Gdzie za okne wybuchło 14 naboji a jeden w środku. Co się stało naprawdę? Nikt nie umie odpowiedzieć na to pytanie. W szpitalu nie znaleziono także Ewelin O. Dziśaj o godzinie 15 policja znalazła ciało Daviny Nuttel w parku. Zabujcy nie schwytano.
Lecz...
A- To było ciało sobowtrki Daviny
B- To było ciało Ewelin
C- To było ciało klona Daviny
A ty Rins to sie zachowuj bo Administratorzy Cie Zbanują (czy coś takiego) i będzie fajnie!
|