View Single Post
stare 03.02.2015, 10:56   #2
FresH

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Dom Jagody i Maksa

Okej, no to skomentuję jak już zajrzałem. ^^

Dom z zewnątrz wygląda nieźle, ale mogło być lepiej. Elewacja nie bardzo przypadła mi do gustu, za dużo jest tej cegły i to trochę stwarza wrażenie takiego kloca. :p No i szkoda, że tylko jedno zdjęcie, jednak przydałby się widok z różnych perspektyw.

Co do wnętrz to pierwsze co się rzuca w oczy to słabej jakości dodatki. :c W kuchni poszalałaś ostro z tym zielonym, oj tak. Zdecydowanie za dużo tego, wystarczyłoby, że ta limonka znajduje się na blatach, podłoga przydałaby się bardziej stonowana. No i nie widzi mi się ta zmywarka i lodówka, nie pasują do całości.

Salon trochę pustawy. Brakuje mi tu jakiejś biblioteczki i przede wszystkim akcentów dekoracyjnych, bo jakoś smutnawo w tym domku mimo tych żywych kolorów. ;p

Biuro - oj bardzo słabej jakości te meble przez to nie wygląda to dobrze. :c No i znowu wieje pustką, radziłbym budować mniejsze pomieszczenia, przynajmniej unikniesz zbędnej pustki, która razi po oczach.

Łazienka na parterze - ładne kafelki, ale dodatki znowu straszą jakością no i brakuje jakiegoś kwiatka.

Łazienka na piętrze - chyba najlepsze pomieszczenie, podobają mi się połączenie szarości z niebieskim. Jedyne co bym wywalił to ten prysznic, jest jakoś dziwnie umiejscowiony. o.o

Sypialnia - znowu brakuje podstawowych mebli: jakiejś szafy/komody, szafeczek, kwiatów, foteli no różne meble można dać, byle zapełnić tę pustą przestrzeń. :/ No i te łóżko... to naprawdę boli. :x

Hol - wygląda całkiem okej, ale mogłabyś zapełnić półki jakimiś dodatkami, bo wygląda jakby w tym domu żywej duszy nie było. ;p

No to by było tyle. Radzę pościągać jakieś dodatki przyzwoitej jakości, bo te które posiadasz naprawdę straszą. Jest tyle fajnych blogów simowych, a ty używasz dodatków sprzed x-lat. Od siebie mogę Ci polecić blogi moxxa, limelove, veranka, vimpse, buggybooz - to moje ulubione.
FresH jest offline   Odpowiedź z Cytatem