Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 08.02.2015, 11:28   #276
Annetti

Reputacja: 33
Domyślnie Odp: Miasteczko

Piszę ten komentarz już cztery godziny i nie mogę napisać, haha xD Najpierw musiałam przerwać, bo szłam do kościoła, potem chciałam pisać dalej ale musiałam zawieść tatę do sklepów, a przed chwilą był obiad. Grunt, że w końcu jestem!

Michasia i Kira mają chyba nawet taki sam kolor oczu, ale głowy za to nie dam
Jubileusz ZAFT-u, to jest to ;p Cieszę się, że o tym pamiętasz
Mój młodszy brat też ma takie odzywki i nie raz usłyszałam od niego różne, "ciekawe" sformułowania, więc wiesz Ja tam wierzę w jego przemianę! A tak, żeby zrobić nazłość Ewerkinowi i żeby ten się kiedyś w grobie przez to przewracał
Joasia!
Gotfryd to wybitnie kojarzy mi się z Krzyżakami Ewentualnie z kolegą Mikołajka z serii książek dla dzieci "Mikołajek" Ja u mnie w Małopolsce to za często takich imion nie spotykam A ani Gotfryda, ani Gintera w życiu nie spotkałam
Dziękuję za linki
Ooo.. I do czego ma się przydać index? Rozbudziłaś moją ciekawość

Hm... Skoro wszyscy głosują również za domkami (które ja też bym chętnie zobaczyła), to jeszcze dorzucę żebyś miała z czego wybierać o jakich historiach fajnie było by usłyszeć:
*O ZAFCIE już było wspomniane
* Ja bym się chciała dowiedzieć czegoś o wnuczce Tymka i Lindy xD
* Albo co u Klemensa Himlera
* O, albo jeszcze lepiej co u dzieci Longina Seppiego Mega ciekawi mnie historia Ady i dwóch Adamów
* Albo rodziny Jagódek/Heblarek
* Rycerze też ciekawie wyglądają, więc wiesz, zawsze to ich można wrzucić na tapetę.
* O Tischnerach wydaje mi się, że też byłoby fajnie posłuchać.

Trochę się tego nazbierało, więc powiększyłam ci pole manewru
Annetti jest offline   Odpowiedź z Cytatem