To ja też coś napiszę, a co mi tam.
Chociaż nie znam się na domach, a co dopiero domach w TS2.
Dom z zewnątrz wygląda bardzo zacnie, prawie wszystko się zgadza. (Fajny myk z tymi "odstającymi" oknami btw.) No właśnie - prawie. Jak zobaczyłam ten kamień (tyczy się to też przedpokoju), to zareagowałam tak:
Moim skromnym zdaniem nie pasuje do tego domku, może lepiej wyglądałaby zwykła cegła? Jeśli chodzi o przedpokój, to (jak już mówiłam) ten kamień nie pasuje, poza tym wygląda dobrze, ale przydałoby się tam jeszcze jakieś lustro. Co do kuchni i jadalni, to bardzo mi się podobają, nie mam zarzutów, tylko ta wisząca roślinka nad blatem wygląda trochę samotnie. Pierwsza łazienka... te kafelki chyba nie były dobrym pomysłem, przy dość nowoczesnym wyposażeniu i oknie wyglądają deczko kiczowato. Salon bardzo mi się podoba, szczególnie kącik czytelniczy, że się tak wyrażę. Tylko ikeowska półka nad kanapą wygląda nieco samotnie. I telewizor bezpośrednio zawieszony nad kominkiem nie wydaje mi się zbyt dobrymi pomysłem

Korytarza nie skomentuję, bo poza roślinkami nic tam nie ma. Co do pierwszej sypialni - ta pościel jest ni w pięć, ni w dziesięć, kwiatek na szafce nocnej tak samo. Druga sypialnia pod względem dobrania dodatków prezentuje się o wiele lepiej, tylko przydałoby się tam więcej akcentów kolorystycznych. I osobiście wymieniłabym dywan. Druga łazienka - moje odczucia są identyczne jak do pierwszej. Za to pokój dziecięcy wydaje mi się dość smutny i pusty, mimo że jest jasny. Jeśli chodzi o ogród, to nie mam większych zastrzeżeń, ale szczególnie się nie wyróżnia.
EDIT
To przypadkiem nie zwiększa prawdopodobieństwa pożaru?