Czuję się w obowiązku wyjaśnić, że Michał cały czas szuka. Ale ile może zrobić sam? Ja czasami nie mogę znaleźć jednej głupiej rzeczy u mnie w pokoju, a Michaś szuka w całym miasteczku, a nawet poza nim (chociaż akurat tam z reguły nie osobiście). Podpowiem wam, że najciemniej jest pod latarnią i sytuacja z Jamesem to trochę dłuższa historia, jeszcze w zasadzie nie zakończona nawet u mnie w grze, a tam Jim zbliża się już do wieku dorosłego

Jakoś żyć trzeba.
[quote=Shattered]Widzę, że masz zamiennik simowego fona. Fajnie to wygląda [/img]
A najlepsze jest to, że emeryci mają tego starego

Młodzież jest jednak nowoczesna xD
Cytat:
Jest taki uroczy, a te z zdjęcie z nóżkami do góry mnie wzruszyło
|
Też tak myślę

Ale ja to ogólnie się dziećmi zachwycam, tymi prawdziwymi też xD
Swoją drogą ostatnio, przeglądając profile znajomych na facebooku odkryłam, że na przełomie 2014/2015 był chyba jakiś baby boom O_o
Cytat:
Napisał Lion
. Myślę, że Gabriel wysuwa słuszne wnioski i może tu chodzić o fotel burmistrza.
|
Gabryś jest mądry i pewnie myśli dobrze
Cytat:
Napisał Libby
Michał aż się jakoś postarzał na tym pierwszym zdjęciu...
|
To znak, że simy doskonale wiedzą co się dzieje z ich życiem!
Cytat:
Patrząc na niego w drzewie genealogicznym (fota z okresu dziecka szkolnego), sama nie wiem, czy jest bardziej podobny do małego Gabrysia, czy dziadka Dominika . Trzeba to ustalić !
|
Ja Ci powiem do kogo jest najbardziej podobny xD Do studenta, który w zeszłym roku we wrześniu przygotowywał akademię na dzień nauczyciela. Miałam czaderski wiersz o poloniście
Ps. Też miał na imię Dominik, jednak zbieżność w imieniu i wyglądzie całkowicie przypadkowa