Temat: Galonowie
View Single Post
stare 16.02.2015, 21:07   #70
Annetti

Reputacja: 33
Domyślnie Odp: Galonowie

Czuję się w obowiązku wyjaśnić, że Michał cały czas szuka. Ale ile może zrobić sam? Ja czasami nie mogę znaleźć jednej głupiej rzeczy u mnie w pokoju, a Michaś szuka w całym miasteczku, a nawet poza nim (chociaż akurat tam z reguły nie osobiście). Podpowiem wam, że najciemniej jest pod latarnią i sytuacja z Jamesem to trochę dłuższa historia, jeszcze w zasadzie nie zakończona nawet u mnie w grze, a tam Jim zbliża się już do wieku dorosłego Jakoś żyć trzeba.

[quote=Shattered]Widzę, że masz zamiennik simowego fona. Fajnie to wygląda [/img]
A najlepsze jest to, że emeryci mają tego starego Młodzież jest jednak nowoczesna xD

Cytat:
Jest taki uroczy, a te z zdjęcie z nóżkami do góry mnie wzruszyło
Też tak myślę Ale ja to ogólnie się dziećmi zachwycam, tymi prawdziwymi też xD Swoją drogą ostatnio, przeglądając profile znajomych na facebooku odkryłam, że na przełomie 2014/2015 był chyba jakiś baby boom O_o

Cytat:
Napisał Lion
. Myślę, że Gabriel wysuwa słuszne wnioski i może tu chodzić o fotel burmistrza.
Gabryś jest mądry i pewnie myśli dobrze

Cytat:
Napisał Libby
Michał aż się jakoś postarzał na tym pierwszym zdjęciu...
To znak, że simy doskonale wiedzą co się dzieje z ich życiem!

Cytat:
Patrząc na niego w drzewie genealogicznym (fota z okresu dziecka szkolnego), sama nie wiem, czy jest bardziej podobny do małego Gabrysia, czy dziadka Dominika . Trzeba to ustalić !
Ja Ci powiem do kogo jest najbardziej podobny xD Do studenta, który w zeszłym roku we wrześniu przygotowywał akademię na dzień nauczyciela. Miałam czaderski wiersz o poloniście
Ps. Też miał na imię Dominik, jednak zbieżność w imieniu i wyglądzie całkowicie przypadkowa
Annetti jest offline   Odpowiedź z Cytatem