Ostatnio jestem niemożliwie słowna...
Cytat:
Nie martw się, już jej nie ma.
|
Całe szczęście!
Cytat:
A teraz, dalsza część burmistrzów. Nie nudzą wam się?
|
NIEEEEEEEEEEEEEE! :>
Cytat:
Swoją drogą, czy wy też tak macie, że najlepiej wam się gra w Simsy jak macie coś do zrobienia?
|
Och, to jest miód na moją prokrastynację/lenistwo

Wtedy zwykle najlepiej mi się buduje
Tak Michaś, z

b Beatrice! Należy się jej! Co za matka!

To trochę niemożliwe, żeby nikt nigdzie nie widział małego Jamesa

Trzymali małego chłopca w domu przez bitych kilka miesięcy?
Ja uważam, że Michaś dobrze zrobił tworząc nową rodzinę z Dianą. Trzeba żyć dalej... Jestem pewna, że nie zapomni o swoim pierworodnym.
USC w Secretissimum!

A oni zlikwidowali Trendsettera w FA

Ale miałaś fajny pomysł na to wnętrze

U mnie to jest tak, że dokumenty podpisuje się w pokoju przylegającym do głównej sali, gdzie jest łuk

Diana wygląda ślicznie :> (swoją drogą moja Diana - też brązowooka szatynka, tylko o ciemniejszej karnacji - za jakiś czas również zostanie żoną pewnego przystojnego blondyna

).
Taaa, bardzo mądrze mieszkańcy - straszcie przyszłego tatusia i przypominajcie mu o czymś, o czym zapewne nigdy nie będzie mógł zapomnieć...
Cytat:
która uciekła z domu, żeby zamieszkać ze swoim nowym chłopakiem, a starszym bratem swojego -ex
|
Jakaś inspiracja
Dumą i uprzedzeniem?
http://i1152.photobucket.com/albums/...psmoertekx.jpg AWWWWWWWWWWWWWWWWWW

O, Dominik

Jaką ma ładnie wygoloną główkę

Michaś i Domiś - jak uroczo
Cytat:
Synu, będziesz najlepszym burmistrzem jakiego miało to miasto. Nikt Cię nie skrzywdzi. Obiecuję.
|
Ej, Michaś! Zapomniałeś, że masz starszego syna?
Annetti, nie wiem, co sobie tam planujesz, ale ja jestem pewna, że starszy James w końcu pozna całą prawdę i wróci do swojego ojca!
O, Ada i Mikołaj - dawno o nich nic nie było :>
Dziwnie mi się patrzy na Hanię i Patryka wiedząc, że to już małżeństwo

Hania i Krzyś! Cudowne imiona im nadałaś
Cytat:
Nie mogła się doczekać chwili, aż w końcu pochwali się Patrykowi, że i ona w końcu ma młodsze rodzeństwo
|
Podryw na rodzeństwo?

Chłopiec o takim imieniu nie może nie być uroczy
Gdybym kiedyś miała synka, to miałby na imię Krzysiek albo Igor (imię Mikołaj też mi się strasznie podoba xD), więc moje myślenie jest zrozumiałe : D