Cześć

Domek jest całkiem fajny, ja jednak zmieniłabym kształt dachu i kolor zewnętrznej elewacji bo jest bardzo smutna i ponura. Fajnie, że poświęciłaś też troszkę uwagi i zadbałaś o zieleń otaczającą budynek.
Tak jak wspomnieli inni komentujący, za bardzo rozciągnęłaś zdjęcia przez co naprawdę źle się je ogląda. W dodatku są dość ciemne i nie wiem czy to kwestia złych fotek czy pomieszczenia są takie. Wiemy że Twoja simka lubi odważne kolory, ale ten odcień różu jest bardzo „nie twarzowy” i jak dla mnie nie pasuje do pomieszczenia. Ale jeśli Tobie się podoba to ok.

Kuchnia wydaje się podręczna i gdyby nie te kolory to podobałaby mi się. Tapeta w przedpokoju mi się podoba, lubię takie wzory na ścianach, trochę ociepla to pomieszczenie, jednak patrząc na całość to nie za bardzo pasuje. Musiałabyś wybrać czy chcesz żeby było nowocześnie czy ciepło i przytulnie

W łazience za bardzo nie ma co oceniać, bo nie ma tam nic szczególnego, oprócz podstawowej armatury, jednak kolory mi się podobają. W sypialni podoba mi się tapeta za łóżkiem i zegar nad komodą. Jednak trochę to wszystko ze sobą nie gra, komoda jest nowoczesna a zegar, wazon i obrazy już zupełnie nie. W dodatku ten wazon z kwiatami chyba stoi tam przez przypadek.
Czekam na kolejny Twój domek i mam nadzieje, że będzie jeszcze fajniejszy. Pozdrawiam.