Cześć

Twój domek jest naprawdę uroczy. Podoba mi się zarówno z zewnątrz jak i wewnątrz. Szczególnie do gustu przypadła mi kolorystyka wnętrz, jest idealnie w moim guście. Plac zabaw jest uroczy, fajnie że powstał taki kącik dla dzieciaków. Przedpokój ma świetną kolorystykę, ale nie jestem pewna czy chciałabym malować obrazy zaraz przy drzwiach wejściowych, chyba że sztaluga stoi tam po to aby móc ją łatwo wynieść do ogrodu i tam tworzyć dzieła

Salon jest ładny, jednak ja bym dodała tam chociaż jeden żywszy element, moim to i tak jest bardzo fajny.
Jadalnia super, zieleń bardzo pasuje i super że jest tyle okien, można się poczuć prawie tak jak by się jadło w ogrodzie. Taki kącik do czytania to ja bym chciała mieć w rzeczywistości, zazdroszczę go Twoim simom

Kuchnia fajna, podręczna i nie za duża, jednak jestem pewna że nie sięgnęłabym po cokolwiek do najwyższych szafek
Sypialnia rodziców to chyba moje ulubione pomieszczenie bo zarówno uwielbiam motyw z cegiełkami jak i kolor ścian jest jednym z moich ulubionych. Sypialnia dziecka też fajna, bo wesoła i nie oklepana w sensie różu lub niebieskiego. Drzewa na ścianie są super. Łazienką jestem oczywiście zauroczona z tego samego powodu co sypialnią, wszystko mi tutaj do siebie pasuje, jest ekstra.
Układ całego domku jest fajny i praktyczny. Naprawdę bardzo mi się podoba