Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 01.03.2015, 07:57   #288
Shattered

Reputacja: 22
Domyślnie Odp: Miasteczko

Aj, biedna Michasia..
Ja na jej miejscu, gdybym go kochała, nigdy bym go nie zostawiła..

Oo, i już pracy szuka, od razu po studiach.A gdzie wakacje? Tyle lat harówy przed nią, niech odpocznie sobie

Ale skoro przez rok udało mu się nie przećpać pieniędzy odkładanych na pierścionek zaręczynowy i ślub z nią, to znaczy, że jest kimś, na kim naprawdę mu zależy i dla kogo chce się zmienić mimo świadomości, że nigdy nie będzie ideałem...
Dlaczego mnie nikt tak nie kocha?

Jezu, to to musi być okropne. Kochać chłopaka, którego nie akceptują rodzice.. Ale może mają rację, ale co tam. Miłosć najważniejsza.. Potem najwyżej będzie mogła rozpaczać przy piosenkach Lany Del Rey

No to faktycznie nietypowa pora

No nie I wzięła ten ślub, nie pogodziła się.. A jednak głupia jest... Ślub nie zając, a jak tak niby się kochają, to ślub mogą wziąć kiedy chcą...
No chyba, że ta kluska się boi przyszłości.

Znów był jej i tylko jej. Na myśli przyszła mi piosenka Karmah - Just be good to me

Michasia podczas odwiedził Izzaka, ma taki ładny strój

Iza.. Kiedyś przyjaźniłam się z taką dziewczyną.. A teraz ona wyjechała..

Lucynka jest śliczna. Alan wygląda jak nerd

Chyba bym się zabiła gdyby zdradził mnie facet, którego bym kochała...
Już bym wolała aby zdradził mnie z facetem, wtedy bym wiedziała że po prostu lubi facetów, a nie dlatego że jestem stara czy brzydka

Aj małpiaczka, she wants to **** her way up to the top

Wyszedł. Kilka sekund później jednak usłyszał jej płacz dochodzący zza drzwi i postanowił wrócić No nie, manekinie! Nie wracaj!

Wtedy też zrozumiał, że ta pofarbowana na rudo dziewczyna w mini, której do szczęścia potrzeba pieniędzy i drogich prezentów nie jest tą, z którą mógłby się kiedyś ożenić.

No ja bym szczurzycę wyj.... z domu.. Nigdy bym nie mogła tolerować mojej córki, która by była łajdaczką puszczającą się... Najpierw ma zapewnić sobie przyszłość, a potem może się bawić.

http://i1068.photobucket.com/albums/...psfa72f159.jpg

Ale widok córeczki nie rozpalił w Nastce matczynych uczuć. Co się dziwić, szczeniara od ziemi nie odrosła..

No cóż, ta samotna kobieta, wydaje się być jakaś podejrzana