Michalina jest bardzo podobna do mojej koleżanki, na niektórych zdjęciach wygląda wręcz dokładnie jak ona, aż niepokojące

Tak coś czułam, że związek z narkomanem nie będzie tak łatwy, jak się Michalinie wydawało. Wiedziałam też, że im bardziej matka będzie przeciwna temu związkowi, tym bardziej młodych będzie ciągnęło do siebie. Psychologia

Izaak jest przystojny, może jeszcze się opamięta, pójdzie na leczenie i ocali swoje życie tym samym nie niszcząc życia swojej córki, no i przy okazji żony.
Michalina na swoim ślubie wyglądała przepięknie
Lucynka na tym zdjęciu:
http://s1068.photobucket.com/user/KL...0dd3e.jpg.html wygląda jakby jej się oczy zapadły wgłąb czaszki

Anastazja jest prześliczna

Gdy patrzę na Leona mam w głowie jedną myśl: "Leon uczesz grzywę"

Co ta Nastka wyprawia? Najpierw zdradza Leona, a później płacze, gdy on z nią zrywa?
Po kolorze włosów widać, że mała Liliana nie jest córką Leona
Cytat:
potrafiła jednak znaleźć chwilę czasu dla swojego chłopaka.
|
Powinno być:
znaleźć trochę czasu, albo
znaleźć chwilę. "Chwilę czasu" to to samo co "masło maślane", bo chwila jest określeniem czasu. Ten błąd jest notorycznie popełniany przez ludzi: "chwilę czasu", "okres czasu", "przez rok czasu" itp. itd.. Tak się nie pisze i nie mówi, to znaczy nie powinno się.
Podziwiam Twoje miasteczko i zazdroszczę. Długo i namiętnie grałam w TS2, ale przez różne sytuacje ciągle traciłam moje wielopokoleniowe rodziny. Gdyby udało mi się je wszystkie zachować miałabym miasteczko niemal tak rozbudowane jak Twoje, stąd też ta zazdrość