View Single Post
stare 05.03.2015, 16:25   #9
Hebe

Reputacja: 39
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia V

Szczerze mówiąc, to na samym początku (przed pierwszym głosowaniem) alpher wydawał mi się podejrzany. Jego posty były dość specyficzne. Ale jak teraz się nad tym zastanawiam, to wydaje mi się dość dziwne, że a) najpierw ginie Mery, która go również podejrzewała i głosowała na niego wczoraj, b) Pinki, który też go podejrzewał, a został zabity przez mafię. Tak jakby mafiozi specjalnie próbowali zwrócić mieszkańców przeciwko niemu.

Co do Lepkiego... Nie jestem pewna jego winy. Jego posty, w których się bronił były za dziwne. Sądzę, że gdyby był w mafii, to by próbował nie zwracać na siebie uwagi w ten sposób.

Ogólnie rzecz biorąc: myślę, że mafiozi siedzą cicho i odwracają od siebie uwagę, by mieszkańcy wyeliminowali kogoś gadatliwego, a niewinnego. I w sumie nie mam pojęcia na kogo głosować. Chyba jeszcze się poprzyglądam uczestnikom i wtedy zdecyduję.

EDIT: Po przejrzeniu kilku poprzednich stron zaczynam się zastanawiać nad zachowaniem Chari, Ziemniaka i Malfuriona. Nie jestem co do nich jeszcze pewna, ale sądzę, że zagłosuję na jedno z nich.

Ostatnio edytowane przez Hebe : 05.03.2015 - 17:01
Hebe jest offline