View Single Post
stare 05.03.2015, 17:11   #260
ddo bwayo

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia V

Cytat:
Napisał Hebe Zobacz post
Co do Lepkiego... Nie jestem pewna jego winy. Jego posty, w których się bronił były za dziwne. Sądzę, że gdyby był w mafii, to by próbował nie zwracać na siebie uwagi w ten sposób.
Powiedziałabym "To! To!" ale...
Jeśli natomiast chodzi o alpherainna to część Twojego postu mnie przekonuje tylko, że a) Meryam zgineła z rąk mieszkańców czyli jeśli mafia chce go wrobić to w mafii są osoby, które na nią zagłosowały b) dlaczego chciałaby wrobić jego? tak bez powodu? a może dlatego, że jego typami byli Lepki, cheeba i Meryam. Meryam wiemy, że była niewinna. Czyli zostaje cheeba i Lepki. I tym tokiem rozumowania dochodzimy do tego, że być może Lepki jest w mafii? Więc co robi on, by odwrócić od siebie zarzuty? Robi wielkie zamieszanie przez które wydaje nam się, że nie jest na tyle głupi by się wyróżnić (+głosował na Meryam). Ale z drugiej strony, może w mafii nie jest? Może chodzi o cheebe (chociaż wątpie, bo alpehrainn zagłosował na nia dopiero później a nie podejrzewał ją, wtedy mafia mogla by wybrać każdego innego)? A może o jeszcze coś innego? Ja chyba zagłosuję mimo wszystko na Lepkiego...