Cytat:
Napisał Hebe
Ja się zaczynam zastanawiać nad ddo bwayo. Odkąd zaczęliśmy podejrzewać Malfuriona nieco ucichła, a jak już napisała jakiś post, to jego treść była głownie o tym, że nie wie na kogo głosować albo że próbuje rozgryźć mafię, a nie dzieliła się z nami swoimi podejrzeniami... 
|
Zawszę dzieliłam się z wami moimi podejrzeniami, i je tłumaczyłam. Raz chyba tylko napisałam, że nie wiem na kogo głosować i to było podczas tego głosowania, chętnie bym zmieniła głos na Malfuriona razem z wami ale mnie już wtedy nie było w domu i nie wiedziałam, co się dzieję. Piątek wieczór ludzie, zluzujcie trochę. Ucichłam zanim zaczeliście podejrzewać Malfuriona (którego sama na początku gdy podejrzewałam, ale przestałam gdy mówił, że Lepki jest niewinny i tak się właśnie okazało po tym, gdy go zabiliśmy).
Na poparcie tego co piszę:
http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=305 - około 17:30, wy zaczeliście rozmawiać o Malfurionie o 18:30 więc proszę, nie zarzucaj mi, że "nagle" ucichłam gdy zaczeliście o nim pisać. O 18:30 to ja już dawno siedziałam z koleżanką. Przed moim postem, nikt nie napisał nic konkretnego co mogłoby mi pomóc, starałam się przeanalizować posty zmarłych, jednak nic z tego nie wyciągnęłam, przepraszam, że nie jestem na tyle sprytna. Wy zaczeliście być aktywni gdy mnie już przypominam, nie było. Musiałam na kogoś oddać głos, dlatego wybrałam alpherainna.
Następnie przyznaje następuje parę nic nie wnoszących postów ale są też takie w których dzieliłam się z wami moimi przemyśleniami:
tu tu tu i pare innych ale nie będę tu wklejać wszystkich moich postów.
Powiem tyle: byłam przez was podejrzana 2 razy, 2 razy przez to, że mnie w konkretnym czasie nie było na forum, bez przesady, mam życie inne niż forum więc na 100% jestem mafią.