Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 07.03.2015, 20:02   #293
Annetti

Reputacja: 33
Domyślnie Odp: Miasteczko

Cytat:
Napisał Liv
ale co do tej małej już wiem, że będzie miała synka, który zresztą zrobi furorę w Nieznanowie...)
Widzę, że nie tylko ja mam dalekosiężne plany

Fajnie zaczęłaś odcinek Ojaaa, zdjęcie Bartosza jest takie urocze, że nie mogę się napatrzeć! I to jak wyciąga rączki Ochhhh.... Oj Klara, Klara. Skąd jej się wzięła taka awersja do małżeństwa? Adaś! Widzę, że on już od najmłodszych lat gustuje w dłuższych włoskach (jako dorosłego też kojarzę go z takimi ). Nie dziwię się, że Bartosz miał dość. Starsze rodzeństwo bardzo często nie ma ochoty zajmować się młodszym (wiem z doświadczenia xD), a tym bardziej kiedy nie ma się drugiego rodzica, a ten co jest zajmuje się swoimi sprawami.
Adaś z Błażejem Klara dorobiła się domowników w każdej wersji kolorystycznej włosów Fajnie, że chłopcy mieli przyjaciół Poza tym podoba mi się jak dzieciaki różnią się między sobą charakterami. Ostatnio moja mama opowiadała mi jak to sobie porównała całą naszą piątkę. Ani jedno nie przypomina drugiego xD Bartosz z Jagódką Oooo, inżynier Gratki dla niego! Ada od Bartosza i Jagódki też jest mega słodka. A Albert jeszcze lepszy *-* Jestem oczarowana! (i czuję, że się powtarzam!).
Ooo, panna Seppi Słodziaki z nich xD No i wagary? No wiesz co! Zaraz wyjdzie na to, że omijają mnie najlepsze rzeczy w życiu, bo na nie nie chodzę Bonusowy obrazek jest świetny. Ciąża gratis, no ja nie mogę. Nie wiem czemu ale strasznie mnie to bawi

Coś czuję, że Bazyli nie pozostanie w pamięci mieszkańców Nieznanowa jako ten ulubiony burmistrz Biedna Daniela No nie no, Wasylego też wkopali? :< Kto by pomyślał, że pójdzie siedzieć akurat za niewinność, choć co nieco miał na sumieniu...

Cytat:
Myślę, że powinieneś poopowiadać dzieciakom o tym, jak to było zanim Bazyli Domański przejął władzę. Pewnie dziadkowie chłopca są zbyt zajęci, żeby mu przedstawić historię miasteczka.
Fajny pomysł Chociaż akurat podejrzewałam, że Błażej wiedział co robili jego dziadek i ojciec za swoich rządów. No w końcu mieszkał z Antonim, nie?

Super przedstawiłaś lekcje historii. Czemu ja takich fajnych nie mam w szkole? U Marcina Skarpy na pewno niejednego bym się nauczyła Nie no, Bazyli, ale żeby tak mścić się na biednym nauczycielu? Dora coś nie w humorze Oho, podczas kłótni żona Marcina nawet przewidziała mu przyszłość. Bazylemu chyba się nudziło, że tak bawił się tą policją... Teosia jest śliczna, ale niepotrzebnie szła do Domańskiego. Ja rozumiem, cel uświęca środki itd., ale Bazyli to szczwany sim i trzeba na niego uważać!
Marcin jest mega przystojny *-* Lepiej mu w krótkich niż długich Hah, scena jak z horroru Biedna Teosia, chyba trochę ją nastraszył. Edi :< Smutno mi

Bardzo mi się podobało No i świetny tytuł wymyśliłaś dla Adamów Oczywiście teraz jeszcze bardziej nie mogę się doczekać dalszych części. No i jeszcze jedno mnie nurtuje ostatnimi czasy, aczkolwiek nie jest to związane z dzisiejszym odcinkiem. Napiszesz mi co z historią Michasia Żarko/Tycjanowskiego? Bo nie daje mi spokoju jego nazwisko

Ps. Myjący się Hrabia wygrywa internety

Ostatnio edytowane przez Annetti : 08.03.2015 - 10:45 Powód: znalazłam kota!
Annetti jest offline   Odpowiedź z Cytatem