Wiedziałam, że lektura książki p. Sparksa (Na ratunek) przyczyni się do tego, że w końcu przeczytam i skomentuję Twoje OJSG :>
Cytat:
Nie, niestety nie czytałam, chociaż może raz natknęłam się na streszczenie
|
Na pewno spodobałaby Ci się ta powieść - koniecznie sięgnij po nią po maturze
Cytat:
Ale czy wróci do ojca... To kwestia dyskusyjna
|
Ja trzymam kciuki za jego powrót
http://i1152.photobucket.com/albums/...ps7k7xp3d4.jpg - love is in the air
http://i1152.photobucket.com/albums/...pscygml3lr.jpg - ta mina zwala z nóg xDDD
Cytat:
Dominik jak widać jest bardzo przywiązany do rodziców
|
W przeciwieństwie do Jamesa

Kurczę, właśnie zdałam sobie sprawę, co mi tak nie pasuje w Dominiku... Oczy! Są za jasne w stosunku do włosków i skóry!
Cytat:
Dominiś widział w swoim starszym koledze kogoś pokroju bohatera, a Gabriel coraz częściej przyłapywał się na tym, że Eryk mógłby być w zasadzie jego wnukiem.
|
Nie mogę się nie śmiać czytając to! xDD
Cytat:
Sam także bał się uwierzyć, że Eryk to jego syn.
|
MICHAŚ NO!

Fajnie czytać, że pokolenie Twoich małych simów jeszcze się wychowuje na bajkach w telewizji

No i że Eryk to doskonały materiał na starszego brata Dominika

Zdjęcia jak chłopcy się razem bawią są rozczulające
Cytat:
Tymczasem Michał w tajemnicy przed rodziną przedsięwziął poważne kroki w celu sprawdzenia o co chodzi z Owalami.
|
Chwała ci za to!!!
Cytat:
Chłopiec chciał z nim pogadać, więc ukryli się za krzakami, żeby Eugenia ich nie nakryła
|
Taki spryciarz musi być z Galonów!
http://i1152.photobucket.com/albums/...psazdsgkby.jpg - Mamo (Ciociu?), widziałem, jak całowałaś się z tamtym facetem i jak nie zaczniesz być dla mnie miła, wszystko opowiem tacie (wujkowi/twojemu chłopakowi/kochankowi/whoever) - rzekł uchachany mały szantażysta.
Cytat:
Powołując się na przyjaźń staruszka z dzieciakiem chciał aby Eryk miał możliwość lepszego wykształcenia, a w przyszłości pójścia na studia.
|
Skąd ja znam ten motyw?

Ta Eugenia to musi być równa babka
Niko i Martynka to takie fajne dzieciaki - szkoda, że ich matka jest taką pindą!
Robiąc korektę tego komentarza stwierdzam jednak, że trochę zbyt surowo ją oceniłam.
Ale Eryk/James jest okrutnie podobny do Beatrice
Cytat:
No chyba sobie żartujesz! Nie ma opcji, żebym do was wrócił.
|
Oj, młody...

No ale zgadzam się z nim po części! No i okazuje się, że Michaś mógł bardziej zaufać swoim przeczuciom...
Ahaha, Martynka to córka Mirka?! Rety... A nie namiesza w ewentualnym małżeństwie tej dwójki? (no chyba że umrze jak Sergiej Kwarcewicz - porywacz Ludwika Ewana i ojciec Judyty, jego pierwszej żony

)
Detektyw Walczak ma gadane

Lubię jego teksty!
Dobór podpisów do ikonek w dymkach przy rozmowach simów jest zniewalający

Moja krew!
Cytat:
A wspólna nauka była świetną wymówką, żeby się do siebie zbliżyć
|
Widzę, że i Tobie ich związek bardzo się podoba

Ahaha, ale James/Eryk ma ostre rysy twarzy

Musisz mu sprawić jakiś zarost czy coś

Jako detektyw chyba musi wyglądać stanowczo i trochę groźnie

Swoją drogą, przyjął on w ogóle nazwisko ojca?
Póki co podoba mi się taki obrót spraw w Twoim miasteczku, aczkolwiek nie spodziewałam się, że Michaś i Eryk/James nawiążą poprawne relacje - stawiałam raczej na obojętność. No ale Ty lubisz happy endy,więc nie mogło być inaczej