Miałem się nie odzywać. Jakiś czas temu usunięto dobrą część rang z FA tylko dlatego, że było ich za dużo. Mówiono, że na range będzie zasłużyć mocniej, bo cośtam będzie bardziej unikalna. Teraz jak zawieszacie działalność gazetki (co dla mnie jest równoznaczne z zamknięciem jej do następnego numeru) chcecie mieć rangi za pisanie propozycji jak by tu nie ożywić gazetki? Co nowego tam wprowadzić? Do tego potrzebna jest ranga i kolorek? Jak tak, to może czas zacząć rozdawać rangi za regularne udzielanie się w offtopie. Dla mnie to nie robi różnicy.
Mówienie "tyle tą range miałem i kolorek, że smutno się z nią rozstawać" jest zdeczka śmieszne. Ja też miałem kolorek przez rok i się z nim zżyłem, miałem rangi, które mi zabrano (termin ważności się skończył). No cusz, życie. Rangi przychodzą i odchodzą.
Cytat:
Napisał Charionette
Poza tym jak forum trochę "zapomni" o FTSN to może później chętniej zajrzy, kto wie 
|
Cytat:
Napisał Liv
Może czytelnicy po czasie docenią wartość tego forumowego pisemka albo szczerze zatęsknią za swoimi ulubionymi działami?
|
W takim razie można powiedzieć o was tak samo, że zatęsknicie za posiadaniem granatowego nicku i napisu pod nickiem a po powrocie chętniej będziecie pisać artykuły, bo za to jest "małe wynagrodzenie".
bo on tak gada bo oni mają a on nie ma i jest zazdrosny i ma ból dupy lol TAAAAK, na pewno.