View Single Post
stare 20.03.2015, 22:26   #18
Pink Panther

Reputacja: 25
Domyślnie Odp: Pinki Awards 2015

Kultura wymaga, żeby organizator odpisał nawet na zwykły hejt. Mówi się trudno, zbieram się na to od 4 dni, bo jak czytam Twoje posty, to ciśnienie mi skacze, ale jakoś muszę się poświęcić. Mam nadzieję, że Cię usatysfakcjonuje to, że nie mogę wykorzystać zasady "Nie karmić trolla". To do dzieła.

Jeśli chodzi o to, że PA jest niewypałem, to Twoje zdanie i masz do niego pełne prawo, aczkolwiek wiele osób pochwaliło ten pomysł, więc mimo wszystko ja nie uważam, żeby było to aż tak beznadziejne, jak piszesz

Danie szansy aktywnym userom - od użytkowników zależy, kto zostanie nominowany. Napisałem gdzieś, że mogą to być TYLKO osoby, które się nie pojawiają od X lat? Bo nie widzę nic takiego, ale kto wie, może napisałem to nieświadomie.

Co do mojej pokory - powaliłaś mnie tym na łopatki, ale doskonale wiem, że jest to tylko zwykły hejt, żeby pokazać, jaka jesteś super i jak potrafisz po wszystkich jeździć lub wywoływać gównoburze, więc pozwolisz, że się do tego nie ustosunkuję, tylko zachowam poziom (w przeciwieństwie do niektórych) i dalej będę się z tego w głębi duszy śmiał (w negatywnym tego słowa znaczeniu gwoli ścisłości).

Pozdrawiam serdecznie

@up
Psychologia fajna rzecz, a znaczenie słowa "napastować" przeczytaj sobie w jakimś słowniku, nie martw się, on Cię nie ugryzie

Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 21.03.2015 - 14:25
Pink Panther jest offline