Kultura wymaga, żeby organizator odpisał nawet na zwykły hejt. Mówi się trudno, zbieram się na to od 4 dni, bo jak czytam Twoje posty, to ciśnienie mi skacze, ale jakoś muszę się poświęcić. Mam nadzieję, że Cię usatysfakcjonuje to, że nie mogę wykorzystać zasady "
Nie karmić trolla". To do dzieła.
Jeśli chodzi o to, że PA jest niewypałem, to Twoje zdanie i masz do niego pełne prawo, aczkolwiek wiele osób pochwaliło ten pomysł, więc mimo wszystko ja nie uważam, żeby było to aż tak beznadziejne, jak piszesz
Danie szansy aktywnym userom - od użytkowników zależy, kto zostanie nominowany. Napisałem gdzieś, że mogą to być TYLKO osoby, które się nie pojawiają od X lat? Bo nie widzę nic takiego, ale kto wie, może napisałem to nieświadomie.
Co do mojej pokory - powaliłaś mnie tym na łopatki, ale doskonale wiem, że jest to tylko zwykły hejt, żeby pokazać, jaka jesteś super i jak potrafisz po wszystkich jeździć lub wywoływać gównoburze, więc pozwolisz, że się do tego nie ustosunkuję, tylko zachowam poziom (w przeciwieństwie do niektórych) i dalej będę się z tego w głębi duszy śmiał (w negatywnym tego słowa znaczeniu gwoli ścisłości).
Pozdrawiam serdecznie
@up Psychologia fajna rzecz, a znaczenie słowa "napastować" przeczytaj sobie w jakimś słowniku, nie martw się, on Cię nie ugryzie