Miałam przeczucie, że coś wstawiłaś

A teraz... Czas się zmierzyć z lewą ręką i sklecić komentarz

Michaś!

Zdjęcie Michała na karuzeli było chyba kiedyś w jakiejś zapowiedzi, którą zrobiłaś... Albo był to jakiś inny chłopiec, ale wydaje mi się, że to był on. Fajnie, że miał taką przyjaciółkę jak Marika. Andżela niewiele się zmieniła

Ale przynajmniej kocha syna

Ooo, Marika starszą siostrą. A jak braciszek ma na imię? Swoją drogą czy te ogrodniczki małego to recolor maxisa czy coś? Michaś i Marika

Jak słodko! Ale spodziewałam się tego xD
Nigdy nie przepadałam za Andżelą, ale teraz jest mi jej szkoda :< Ha! Wiedziałam, że Hirek jest ojcem (chociaż przy poprzednim odcinku przez jakiś czas podejrzewałam Oliwera Krafta

). Samotność w domu musiała być przytłaczająca
Sama nie wiem czemu ale mega mnie to rozbawiło
Kati jest śliczna

A Hirek jest wspaniałym ojcem (mężem też i ojczymem też

). Cudownie, że przyjaźń byłych panien Faninownych z Tycjanowskimi wciąż trwa

Co od razu nasunęło mi na myśl pytanie co się dzieje z Larysą i Wawkiem
Całe szczęście, że Michał posłuchał Andżeli i zgłosił się do Hirka. Hieronim pozbył się kolczyków ? Bardzo spodobała mi się rozmowa Hirka z Michasiem

I nareszcie kwestia nazwiska Michasia się rozwiązała

Czuję się usatysfakcjonowana

Uwielbiam czytać o tak radosnych relacjach między rodzeństwem

Patrząc na Michała bawiącego się z Kati od razu przypomniałam sobie samą siebie i mojego starszego brata (chociaż różnica wieku między mną a nim jest trochę mniejsza niż między Michałem a Kati)

.
O Hugo

Fajnie, że ułożył sobie życie xD A synka ma cudownego *-* A Franek Stanek to po prostu sim, który zapada innym w pamięć
Jestem ciekawa jak Adam sprawdzi się w roli ojca. Może być ciekawie... Strasznie podoba mi się pomysł z dwoma Adamami pod jednym dachem xD
Cytat:
ale później zabawa w samolocik była na początku dziennym =D
|
A jaka zabawa była na końcu dziennym?
Fiona

Czyli, że Bruno Marks począł się jeszcze na studiach?
Kłopoty w związku czuć z daleka.
Cytat:
Czy to takie trudne wykąpać, przebrać, nakarmić i położyć spać maluszka?
|
Dla większości panów.kyórych znam owszem. Mój tata mimo piątki dzieci tego nie potrafi
Adaś wygląda na małego rozrabiakę

Dobrze, że Adam chciał chociaż widywać syna. A spanie z Adamem może się źle skończyć dla Ady... No nie no, on podrywał nawet Weronikę?
Następne maleństwo w drodze? Po tej rozmowie Ady z Adamem aż mi sie smutno zrobiło

Kto by pomyślał, że ojciec Adama był taki prędki do małżeństwa i mu nie wyszło, a Adam gdy powinien wziąć odpowiedzialność za swoje czyny nawet o tym nie myślał... Przykre
Mam nadzieję, że długo nie będziesz trzymać nas w niepewności co dalej i już niedługo zaserwujesz kolejny odcinek

O jaaa, po tym wszystkim tak bym zagrała w simsy...
e: Ale czad, masz nawet więzienie xD Ja jak wsadziłam Joachima do celi, to to był taki trochę pic na wodę

Nie wpadłabym na to, żeby to tak zrobić xD