23.03.2015, 00:33
|
|
Reputacja: 10
|
Odp: Re: The Sims 4 - problemy z grą
Cytat:
Napisał followleajo
Hej ludzie! Mam straznie irytujący problem i nie mam pojęcia co z tym zrobić. Otóż gra się wczytuje, wszystko super, można grać, ale już po jakichś dwóch minutach zaczyna się właśnie to: simowie zamierają, czas leci o takiej prędkości jak była kliknięta w chwili "zacięcia" i leci tak ze 3-4 h simowych i nic się nie da zrobić. Gdy zmieniam czas przyciskami, to słyszę te charakterystyczne dzwięki ale nic sie nie dzieje. Odpiero jak samo się "odetnie" to czas wraca do chwili kiedy się zacięło, czyli zazwyczaj o 3 czy 4 h i przez chwile jest ok, aż znowu dzieje się to samo. i tak co chwilę! po prostu nie da się normalnie cieszyć grą, bo co chwile się tak dzieje i nic nie moge zrobić oprócz czekania. Mam sprawny laptop, obniżanie jakości grafiki nic nie dało, mam kilka dodatków z internetu, ciuchy, meble itp, ale to tez raczej nie od tego bo gdy ich nie było sytuacja też się powtarzała, przeinstalowywałam grę - to samo. Błagam pomocy!
|
Damn, myślałam, że to tylko u mnie tak. Ktoś coś? Pomóżcie, bo cholera, no nie da się grać.
|
|
|