View Single Post
stare 27.03.2015, 18:40   #10
Orzechowo

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

No i jak wam się podoba nowa aktualizacja? Mi bardzo. Wreszcie mogę przesuwać CAŁĄ zawartość domu na działce (razem z ogródkiem i wszystkim innym), a jak dom jest zbudowany na zbyt dużej działce, to możemy go przyciąć/ustawić tak, żeby się zmieścił. Oczywiście piwnice się przydadzą, nie będę się na ten temat wypowiadać, bo budowanie w 4 to miód malina. A swoją drogą dalej brakuje mi schodów spiralnych albo tych z półpiętrem.

Można pytać znajomych o zawód, dzięki czemu wiem, kiedy kogo mogę zaprosić. Gdy sim idzie do szkoły i wybierzemy opcję, żeby poznał innych simów, to naprawdę ich poznaje. I z okazji wielkanocy można szukać ukrytych jajek. Gdy sim otrzyma 10 poziom kariery, to nadal może dostać podwyżkę.

Pewnie jest jeszcze pełno innych opcji, których jeszcze nie widziałam.

No ale czym byłoby życie, gdyby wszystko mi pasowało? A więc zdecydowanie NAJWAŻNIEJSZY element rozgrywki - fryzury . Tak zapowiadali, że łomatko grajcie w simsy to wam damy fryzury i co? Po pierwsze są tylko dwie. Po drugie to jakaś masakra, szczególnie dla pań - jakiś emo hełm w stylu "Czy mogę rozmawiać z kierownikiem?". Dla panów też niespecjalna, ale myślę, że kiedyś jej użyję.
Orzechowo jest offline   Odpowiedź z Cytatem