Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 29.03.2015, 12:42   #302
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Miasteczko

Cytat:
Napisał Annetti
Zdjęcie Michała na karuzeli było chyba kiedyś w jakiejś zapowiedzi, którą zrobiłaś...
Ano, było
Cytat:
A jak braciszek ma na imię?
Wergiliusz. Spokojnie, na pewno w kolejnej części ich perypetii wspomnę jego imię
Cytat:
Swoją drogą czy te ogrodniczki małego to recolor maxisa czy coś?
Ano, recolor Maxisa. Łap - http://www.thesimsresource.com/downloads/799180
Cytat:
Co od razu nasunęło mi na myśl pytanie co się dzieje z Larysą i Wawkiem
Za dwa odcinki - opisałabym to teraz, ale najpierw muszę wspomnieć o Hossach, żeby przejść do Czerwińskich.
Cytat:
Hieronim pozbył się kolczyków ?
Noo, najwyższy czas xD
Cytat:
A jaka zabawa była na końcu dziennym?

Cytat:
Fiona Czyli, że Bruno Marks począł się jeszcze na studiach?
Owszem.

Libby - kolczyki są takie nieprofesjonalne w zawodzie Hirka i musiał się ich pozbyć
Cytat:
Może w sumie tak średnio ją pamiętam, ale wydawała mi się być delikatniejszą simką.
Oj nieee. No i na starość niektórym odbija... Ostatnio sobie ubzdurała coś i okropnie się pokłócili z Hirkiem O co poszło dowiecie się za jakiś czas (chociaż podstawy do domysłów już macie).
Cytat:
Napisał LP23
Dziękuję, że moje prośby zostały wysłuchane i pokazałaś nam więzienie
Żaden problem
Cytat:
OOO. Jak na więzienie to ten budynek jest przytulny
?!
Moim zdaniem Larysa i Kati wcale nie są do siebie podobne.
Cytat:
Choć znając ciebie, to im je zepsujesz :/
Mylisz się Są też zwyczajne, nudne rodzinki w Nieznanowie

Cytat:
Napisał Irbis
Bardzo mi miło, że się ze mną nie zgadzasz
Ohoho Jestem pod takim wrażeniem, że aż nie wiem, jak na to odpowiedzieć!
Cytat:
Musimy napisać do profesora Miodka
A jeszcze rok temu to ja nim byłam na tym forum
Powiem Ci, że często jestem mile zaskoczona poziomem wypowiedzi userów. Oczywiście zdarzają się wyjątki, ale, jak mówi przysłowie, one potwierdzają regułę No a ja mam się z czego pośmiać albo dostaję kolejną okazję do dowartościowania się xD
Myślę, że polscy ogrodnicy, którzy "sadzą byki", są niedouczonymi ignorantami. Widzisz - my się tu sprzeczamy o odmianę jednego, powszechnie używanego słowa, a przyjdzie gość, który przed słowem "ktory" nie postawi przecinka...
Cytat:
Zanim zaczęłam czytać nowy odcinek zauważyłam, że jest strasznie długi.
Nie zwróciłam na to uwagi szczerze mówiąc. Staram się pisać na luzie, prosto i bez przynudzania - "Miasteczko" to mimo wszystko OJSG a nie FS. A jeśli idzie o zdjęcia, to nie myśl sobie, że opisuję historie, które dzieją się na bieżąco u mnie w grze - z reguły akcja, którą teraz ubieram w słowa, to tylko przypomnienie tego, jak grałam rok czy pół roku temu. A jeśli nie ma materiału na nowy odcinek to przeskakuję do innej historii, w której mam "tyły". Tak było np. w przypadku burmistrzów, którzy powrócą do tego tematu zapewne za jakiś rok
Dużo gram w wakacje i w dni wolne. Zdarza się, że i w tygodniu usiądę, ale na godzinkę-dwie - zazwyczaj gdy wracam z uczelni jestem tak zmęczona, że mi się nic nie chce robić, a co dopiero grać w simsy.
Cytat:
Nie mogę uwierzyć, że Ada nie kopnęła go porządnie w siedzenie.
Pod wpływem jednej z ostatnio czytanych przeze mnie książek też zaczęłam się zastawiać, jak to możliwe xDD No ale w sumie nigdzie nie napisałam, że Ada WIEDZIAŁA o "dokonaniach" Adama. Ale chyba się dowie

Dziękuję! No i czekam na resztę komentarzy (frekwencja się nie zgadza!).
Myślałam, że dzisiaj coś tu wstawię, ale siedzę zapłakana i zasmarkana przed kompem, a na sumieniu mam kilka innych "uczelnianych" spraw, które powinnam załatwić, ale w takim stanie raczej mi się to nie uda, co jeszcze pogarsza sprawę. Ale od środy robię sobie wolne, więc co się odwlecze, to nie uciecze! (przynajmniej jeśli idzie o OJSG)

A, jeszcze mam dla Was ciekawostkę.
http://s20.postimg.org/nxuc9lhrx/dziesiec_tysiecy.jpg - data zrobienia screena - ‎12 ‎lutego ‎2014, ‏‎13:00:15.
Wniosek nasuwa się sam

Plan działania na najbliższy odcinek: AdaM - ostatnia część jak na razie - oraz debiut rodziny Hoss.
Później zaś wracamy do Larysy i Wawka (w końcu poznacie ich córeczkę! ) oraz Izaaka, Michasi i Izy.

Ostatnio edytowane przez Liv : 30.03.2015 - 08:48
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem