Przeczytałam już wczoraj w nocy po północy, ale nie miałam siły skomentować

No, ale teraz już jestem pełna energii!
Dobrze, że Adam zaczął się zastanawiać nad swoim postępowaniem i całe szczęście, że zauważył wszystkie głupstwa jakie nawyczyniał!
Cytat:
Konkrety, myśl, Adam, myśl!
|
Tak, Adam, myśl! Tylko sensownie
Czyżby Roklin wydoroślał? Jestem z niego dumna, że tak podszedł do tego wszystkiego i zaczął się naprawdę starać. Widać, że chce naprawić wszystko. A i jego przemowa wymyślona naprędce jest bardzo fajna i myślę, że zabrzmiało to zdecydowanie szczerzej niż gdyby powtórzył to, co sobie już wcześniej ułożył

Haha, zdziwienie Ady jak zobaczyła pudełko z pierścionkiem jest takie prawdziwe xD Mega to wyszło :>
Cytat:
bowiem chwilę później wsunęła go na środkowy palec lewej ręki.
|
Zawsze wiedziałam, że simy są wyjątkowe
Nie muszę chyba wspominać, że ślub wyszedł wspaniale? Ooo, siostry Urzędnik :> Co u nich? Szczęśliwe są? (jakoś tak je polubiłam

). Ojej i Błażej
Widzę, że Alina skradła serce dwóm Adamom

Klara jako babcia świetnie się sprawdza. No i to "dziubasku" skradło moje serce

Ach, Adaś musiał mieć powodzenie

I Iza też ślicznie wyrosła.
Cytat:
Annetti, inni maturzyści i młodsi czytelnicy, nie bierzcie ze mnie przykładu.
|
Chcesz mi powiedzieć, że mój plan nauki w maju może nie wypalić?
O i mam pytanie, bo chyba z deka się pogubiłam. Wyspa Królowej Melanii i Nigdzie to, to samo? Bo tak teraz się nad tym zastanawiam i raz mi się wydaje, że to to, a zaraz potem, że nie
Kazik

Trochę przypomina mi Kryspina Jagódka

Ta Jola jest dziwna. A Kazik ma cudowną koszulkę *-* Kazikowi chyba jest dobrze w każdej fryzurze

Ojej, bliźniaczki

I nawet do siebie podobne :> Ale cale show skrada Wiktor. Nie mogę się na niego napatrzeć *-* Musiałaś mieć kolorowy zawrót głowy przy takim przedszkolu

A Zeus z Wiktorem skrada internety! Haha, tyle dzieci i jeszcze jedno w drodze. Czyżby Hossowie próbowali przejąć władzę w Nieznanowie, skoro ich tyle będzie?
Ach te kruczki

Jak się wali, to wszystko naraz

Biedni panowie Hoss. Jeden stracił narzeczoną (która pewnie postanowiła upolować nowego, bogatego sima), a drugi żonę
Nie no, Zeus i niszczenie pracy domowej

Liv, podzielam twoje zdanie, też chcę takiego xD
Cytat:
Moniki (bo ma fajnego męża i uroczą pasierbicę ^^)
|
Pozdrów Oliwkę Burk ode mnie!
Ooo, Sławek. Wyczuwam jednak kłopoty. Jakiś czarny okres w losach tej rodziny :< Arkady mógłby zostać przedszkolanką

Ma już całkiem niezłą wprawę! Gabi

Jakie ładne imię, swoją drogą może i u mnie w grze w końcu pojawi się mała blond włosa Gabrysia

Czyżby Wawek zdradził Larysę?!
No i jeszcze przygoda ze Sławkiem. Znając ostatnie szczęście Hossów, to rodzinka powiększy się o nowego członka rodziny