View Single Post
stare 07.04.2015, 19:31   #8
nitroglicerynka

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4: Witaj w Pracy - problemy z grą

Hej Mam 2 problemy z grą - jeden jest chyba na pewno błędem, co do drugiego nie jestem pewna.
Pierwszy problem - każdy Sim, którym wybieram opcję bara-bara i postaraj się o dziecko, dostaje nastrójnik "przeciętne bara-bara" i jest przez to nieswój. Nieważne, czy Sim jest w super-flirciarskim nastroju, czy jest tylko "szczęśliwy", zawsze jest kiepsko - jego partner natomiast dostaje nastrójnik adekwatny do jego "stopnia podniecenia" tzn. gdy jest np. bardzo flirciarski - ma rewelacyjne bara-bara. Czy u Was też tak jest?

Mój drugi kłopot - bardziej wkurzający - Kosmici cały czas porywają mi Simów-facetów i zapładniają! Jeden z moich Simów, Darek Wilk, został 4 razy szczęśliwym tatusiem kosmitów (ostatni raz jako STARUSZEK) a jego zięć, niejaki Grzesiek, własnie urodził bliźniaki-kosmitki w swojej 5 ciąży. Czy nad tym się da jakoś zapanować? Na szczęście - uspokajam Forumowiczów o słabszych nerwach do dzieci - każdego kosmitę, który jest niemowlakiem można odesłać na Planetę Macierzysta i znika on całkowicie z kontaktów i otoczenia. To jedynie ratuje sytuację. No ale ile można?!
nitroglicerynka jest offline   Odpowiedź z Cytatem