View Single Post
stare 08.04.2015, 13:39   #13
plague9277

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4: Witaj w Pracy - problemy z grą

Cytat:
Napisał x3Kitty Zobacz post
@nitroglicerynka co do bara-bara nawet ja już zakładałam osobny temat, ponieważ to nie jest problem który przyszedł z dodatkiem "Witaj w pracy" tylko z marcową dużą aktualizacją. Problem ten zaczął występować dłuugo przed dodatkiem i mamy nadzieję, że zostanie naprawiony w następnej aktualizacji. Co do porwań kosmitów.. moją simkę porwali tylko raz, sima jeszcze nie, chociaż mam wrażenie że w The Sims 4 łatwiej o porwanie niż w The Sims 3, a szkoda..
łatwiej? to mało powiedziane! stworzyłam sobie sima, przystojnego lekarza, nie chciałam żadnych żon ani dzieci. On nagle mi w nocy wstaje i zostaje porwany, wraca w ciąży... Stwierdziłam dobra, no już jedno przeżyje, zobaczę przynajmniej jak kosmici wyglądają. Dziecko mi dorosło, prawie nastolatka, a jego znowu porywają i znowu w ciąży!! Denerwuje mnie to, bo nie da się tego wyłączyć w żaden sposób i jestem skazana na kolejne dziecko z kosmosu! Niby można je odesłać, ale co z tego, jak prawie stracił pracę przez te ciąże - ciągle słaby nastrój przecież. Zupełnie bez sensu.

ps. jak resetujecie simów, żeby nie byli porywani?

Ostatnio edytowane przez plague9277 : 08.04.2015 - 13:41
plague9277 jest offline   Odpowiedź z Cytatem