Cytat:
Napisał MsAnonymous
Poza tym, jestem chyba jedyną w tym temacie osobą która rzeczywiscie lubi jego fryzurę. XD
|
Uff! xD Nie jestem sama

Ewolucja... Ale zauważ, ile jest w tym życiowej prawdy - najpierw młodzież spotyka się w barze ze znajomymi zamiast się uczyć, a potem, gdy im życie przestaje być miłe, bo się nie uczyli w młodości, wracają tam, by utopić smutki xD
Cytat:
Myslałam, że może ktos wreszcie w twojej relacji wygra z nowotworem, ale o ile dobrze wyczytałam z pomiędzy linijek - olała leczenie całkowicie, po prostu żyła szczęsliwie z rodziną?
|
Pani Hoss, która zdawała sobie sprawę z tego, że nie wystarczy im pieniędzy na całkowite jej wyleczenie, poniekąd pogodziła się z myślą o rychłej śmierci (chociaż jak tylko się dało przedłużała dni swojego życia - nie zrezygnowała z terapii, ale ona dawała jej niewielkie szanse na wyzdrowienie) i starała się cieszyć życiem ;]
Cytat:
Szukasz partnera w Nieznanowie? Idź do klubu
|
Psst, zależy na jaki czas ten partner - czy na jedną noc czy na całe życie
Cytat:
Napisał Annetti
A i jego przemowa wymyślona naprędce jest bardzo fajna i myślę, że zabrzmiało to zdecydowanie szczerzej niż gdyby powtórzył to, co sobie już wcześniej ułożył
|
Zgadzam się z Tobą

Cieszę się, że te nietypowe oświadczyny przypadły Ci do gustu
Cytat:
Nie muszę chyba wspominać, że ślub wyszedł wspaniale?
|
Prościej będzie Ci po prostu napisać, kiedy ślub nie będzie wspaniały

(coś innego!) Ale dla mnie osobiście niektóre zaślubiny są bardzo niezwykłe mimo że np. pan i pani młoda nie są moimi ulubieńcami

Tak było ostatnio w przypadku Herberta Wolff i Eliny Graczyk. Mam nadzieję, że za jakiś czas pochwalę się zdjęciami :>
Cytat:
Ooo, siostry Urzędnik :> Co u nich? Szczęśliwe są?
|
Amanda i Walenty spodziewają się pierwszego dziecka, więc są bardzo szczęśliwi

U Anety bez zmian xD Ale do końca kwietnia skończę rundę i zajrzę do nich - Wujkom urodzi się córeczka, a Aneta się zakocha w swoim sąsiedzie i pójdzie na studia
Cytat:
Chcesz mi powiedzieć, że mój plan nauki w maju może nie wypalić?
|
Obawiam się, że tak
Cytat:
Wyspa Królowej Melanii i Nigdzie to, to samo?
|
Nigdzie jest biedniejszą dzielnicą na WKM (sama dość niedawno to sprecyzowałam), ta zaś podlega pod Nieznanowo.
Cytat:
Kazik Trochę przypomina mi Kryspina Jagódka
|
To przez fryzurę
Cytat:
Musiałaś mieć kolorowy zawrót głowy przy takim przedszkolu
|
Oj, miałam xD
Cytat:
Czyżby Hossowie próbowali przejąć władzę w Nieznanowie, skoro ich tyle będzie?
|
Nie, nie Hossowie
Cytat:
która pewnie postanowiła upolować nowego, bogatego sima
|
Samego Oliwera Krafta!

Ale już są po rozwodzie xD
Cytat:
Pozdrów Oliwkę Burk ode mnie!
|
Dziękuję, przekazałam ^^
Cytat:
Czyżby Wawek zdradził Larysę?!
|
Owszem

A jakie kłopoty z tego wynikły! xD W sumie mogłabym napisać
biedny Wawek :<
Cytat:
Znając ostatnie szczęście Hossów, to rodzinka powiększy się o nowego członka rodziny
|
Awww
Dziękuję Wam

A reszcie się przypominam