Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 13.04.2015, 07:26   #306
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53
Domyślnie Odp: Miasteczko

Cytat:
Napisał MsAnonymous
Poza tym, jestem chyba jedyną w tym temacie osobą która rzeczywiscie lubi jego fryzurę. XD
Uff! xD Nie jestem sama
Ewolucja... Ale zauważ, ile jest w tym życiowej prawdy - najpierw młodzież spotyka się w barze ze znajomymi zamiast się uczyć, a potem, gdy im życie przestaje być miłe, bo się nie uczyli w młodości, wracają tam, by utopić smutki xD
Cytat:
Myslałam, że może ktos wreszcie w twojej relacji wygra z nowotworem, ale o ile dobrze wyczytałam z pomiędzy linijek - olała leczenie całkowicie, po prostu żyła szczęsliwie z rodziną?
Pani Hoss, która zdawała sobie sprawę z tego, że nie wystarczy im pieniędzy na całkowite jej wyleczenie, poniekąd pogodziła się z myślą o rychłej śmierci (chociaż jak tylko się dało przedłużała dni swojego życia - nie zrezygnowała z terapii, ale ona dawała jej niewielkie szanse na wyzdrowienie) i starała się cieszyć życiem ;]
Cytat:
Szukasz partnera w Nieznanowie? Idź do klubu
Psst, zależy na jaki czas ten partner - czy na jedną noc czy na całe życie
Cytat:
Napisał Annetti
A i jego przemowa wymyślona naprędce jest bardzo fajna i myślę, że zabrzmiało to zdecydowanie szczerzej niż gdyby powtórzył to, co sobie już wcześniej ułożył
Zgadzam się z Tobą
Cieszę się, że te nietypowe oświadczyny przypadły Ci do gustu
Cytat:
Nie muszę chyba wspominać, że ślub wyszedł wspaniale?
Prościej będzie Ci po prostu napisać, kiedy ślub nie będzie wspaniały (coś innego!) Ale dla mnie osobiście niektóre zaślubiny są bardzo niezwykłe mimo że np. pan i pani młoda nie są moimi ulubieńcami Tak było ostatnio w przypadku Herberta Wolff i Eliny Graczyk. Mam nadzieję, że za jakiś czas pochwalę się zdjęciami :>
Cytat:
Ooo, siostry Urzędnik :> Co u nich? Szczęśliwe są?
Amanda i Walenty spodziewają się pierwszego dziecka, więc są bardzo szczęśliwi U Anety bez zmian xD Ale do końca kwietnia skończę rundę i zajrzę do nich - Wujkom urodzi się córeczka, a Aneta się zakocha w swoim sąsiedzie i pójdzie na studia
Cytat:
Chcesz mi powiedzieć, że mój plan nauki w maju może nie wypalić?
Obawiam się, że tak
Cytat:
Wyspa Królowej Melanii i Nigdzie to, to samo?
Nigdzie jest biedniejszą dzielnicą na WKM (sama dość niedawno to sprecyzowałam), ta zaś podlega pod Nieznanowo.
Cytat:
Kazik Trochę przypomina mi Kryspina Jagódka
To przez fryzurę
Cytat:
Musiałaś mieć kolorowy zawrót głowy przy takim przedszkolu
Oj, miałam xD
Cytat:
Czyżby Hossowie próbowali przejąć władzę w Nieznanowie, skoro ich tyle będzie?
Nie, nie Hossowie
Cytat:
która pewnie postanowiła upolować nowego, bogatego sima
Samego Oliwera Krafta!
Ale już są po rozwodzie xD
Cytat:
Pozdrów Oliwkę Burk ode mnie!
Dziękuję, przekazałam ^^
Cytat:
Czyżby Wawek zdradził Larysę?!
Owszem A jakie kłopoty z tego wynikły! xD W sumie mogłabym napisać biedny Wawek :<
Cytat:
Znając ostatnie szczęście Hossów, to rodzinka powiększy się o nowego członka rodziny
Awww

Dziękuję Wam
A reszcie się przypominam
Liv jest offline   Odpowiedź z Cytatem