Już trochę czasu temu przeczytałam wszystkie odcinki Moonlight Falls i przyznam, że trochę szczegółów pozapominałam, ale tylko gdy zaczęłam czytać wszystko wróciło

Przede wszystkim bardzo lubię twoje FS, bo kojarzy mi się z True Blood, jak i innymi serialami o wampirach, które uwielbiam. Co do stylu pisania to się nie udzielam, bo ekspertem nie jestem, ale czyta się miło i przyjemnie, a to chyba jest najważniejsze. No i bardzo duże wrażenie robią twoje zdjęcia, zwłaszcza te w wcześniejszych odcinkach, gdzie Faye była jeszcze z Damienem. Napatrzeć się nie mogłam
Co do tego odcinka:
Faye jako blondynka wygląda dobrze i szczerze mówiąc już sama nie wiem w którym kolorze wyglądała najlepiej. Trochę nie zrozumiałam całej tej sytuacji z Grace, ale to pewnie dlatego, że trochę zapomniałam co się działo wcześniej. Damien to burak ;p Co prawda na początku bardzo go lubiłam i kibicowałam mu i Faye, ale w momencie gdy pojawił się Joseph czar prysł. Tak więc cieszę się bardzo z tego pikantnego zakończenia odcinka. A i jeszcze tak czytając o uczuciach Faye podczas odwiedzin Damiena, przypomniał mi się cytat z serialu "He's your first love, I intend to be your last" I mam nadzieję, że tym "last love" dla Faye będzie Joseph
No i przepraszam, że wcześniej nie skomentowałam, ale myślałam, że porzuciłaś fotostory. A tu takie zaskoczenie. Mam nadzieję, że tym razem nie karzesz tak długo czekać i że zbierzesz wystarczającą ilość komentarzy, by zmotywowały cię do następnego odcinka.