Cytat:
Zdarza się :< Ale teraz już się trochę uspokoił
|
Dobrze czytać

No i znalazłam potwierdzenie w odcinku
http://i1152.photobucket.com/albums/...pslcqlwmew.jpg - a kot patrzy...
Cytat:
Zachowujesz się jak rozpieszczony bachor i zamiast wziąć odpowiedzialność za swoje czyny, to ty strzelasz fochy.
|
I powinna jeszcze dośpiewać: "Następstwa Twoich czynów chwycą Cię za łeb, synu"

http://i1152.photobucket.com/albums/...psddxkyjdm.jpg - ciekawe, po ilu tak szaleli

Zdjęcie wszystkich braci razem jest rozczulające

I pomyśleć, że w pierwszym poście tego tematu to jeszcze taaaakie maluszki
Cytat:
Igor Adamczyk, znajdywał się w podobnej sytuacji. Niedawno przyszedł na świat jego syn – Igor
|
Ach, te Igory! (niejaki Igor Graczyk był moim pierwszym ulubionym simem w Nieznanowie

) No i widzę, że komuś również spodobało się nazywanie nieślubnych dzieci imionami ich ojców
Cytat:
Nie miał sił tam zostać razem z nią.
|
A do pracy miał siłę jechać
Cytat:
Nie pojawił się też u niej w następnych dniach.
|
Stary, przegrałeś życie.
Biedna Lea! Współczuję jej takiego nieczułego ojca

Piszesz, że Lea była małą rozrabiaką, a na tych zdjęciach wygląda tak niewinnie :>
Gosia to śliczna babcia

Kibicuję Honorci i Cyrylowi!
Cytat:
Założył też przydomową księgarnię z kawiarenką
|
Dopiero dzisiaj czytam ten odcinek po raz pierwszy. Wiesz, czemu o tym wspominam? W tą sobotę wybudowałam na wyspie bibliotekę miejską (na księgarnię tez mogłabym ją przerobić na dobrą sprawę), która na piętrze ma kawiarnię... (wzorowałam się na miejscu opisanym w książce i być może - podświadomie - na budynku, z którego ową książkę wypożyczyłam xD)
Zbiegi okoliczności są ciekawe, prawda?

Nie no, Cyryl to ciacho
Cytat:
- Albo się z tobą ożenię, albo odejdziesz? Nie ma mowy, nie będę wybierał, do niczego mnie nie możesz zmusić. Chcesz, to idź. Przecież i tak wrócisz.
- Nie, Marcel, nie wrócę. Jak nie ty, to ktoś inny.
|
Ale mi się podoba ten krótki dialog
Ach, te Piotrki

Ale też mam teraz w Nieznanowie małego Piotrusia (synka Filipa i Avy Marksów)

Coś mi się zdaje, że niedługo obie będziemy się nad nimi publicznie (i wzajemnie

) zachwycać
No to czekam na zdjęcia ślubne Cyryjka i Honorci

I na następstwa czynów Marcela! Zbrodnia już była, czas na karę