View Single Post
stare 27.04.2015, 20:43   #7
einsamkeit

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Ciągły poród

W innym przypadku zachodzi to samo. Musiałam wyłączyć obie rodziny i przełączyć się na inną (bezdzietną). Dzieci urodziły się normalnie.

Nie. Nie używam żadnych, nie są mi potrzebne. Modów poza tymi poleconymi nie posiadam...

No i... Problem jest jeszcze większy... Już pomijam ten nieszczęsny poród (cechy mogę sobie chyba jakoś zmienić) - teraz kiedy weszłam do zapisu rodziny (innej, nie tej ulubionej, w której po raz pierwszy zaobserwowałam problem z ciążą) nie mogę wybrać żadnej osoby w tej rodzinie. Ani matki, ani teściowej, no nikogo. Panel pragnień itp. jest, ale nie ma ich na lewej belce. Nie ma nawet zielonych kwadratów - ikonek.

Natomiast jeżeli próbuję zmienić tę rodzinę na tamtą poprzednią... Klikam na ikonkę ich domku, ładuje się... I... I co? Nadal jestem w trybie widoku okolicy, tj edycji miasta. Nie mogę zobaczyć już ich domu od środka, nie mam żadnego wpływu na ich zachowanie, nie mogę przybliżyć widoku itp. Nie mam opcji typowych dla danego sima... Widzę tylko okolice ich domu, obok cmentarz i tyle :/ a jednocześnie nie mam żadnej opcji, żeby to wyłączyć. Masakra jakaś.
einsamkeit jest offline   Odpowiedź z Cytatem