Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 02.05.2015, 17:29   #308
LepkiePaluszki23

Reputacja: 41
Domyślnie Odp: Miasteczko

Ja bym na miejscu Ady pierścionka nie przyjął i wyrzucił za drzwi jeszcze Ślub jak zwykle u Ciebie piękny, a u mnie kapliczka szara i ponura Widzę, że cegła za młodym małżeństwem w kaplicy została zmieniona Alina... Oby nie miała męża Karola XD
Cytat:
No, chodź do babci, dziubasku ty mój!
Trochę mnie te zdanie przeraża.
Państwo Hoss. To oni mają ten brązowy duży dom w prawym górnym rogu na zdjęciu z szóstych urodzin miasteczka? Kazik ma taką specyficzną urodę. Jak ty to robisz, że każde z dzieci ma inne ubranie? Dzieci, dzieci, dzieci. Niedługo ktoś będzie musiał się wyprowadzić Ten biznesmen przypomina mi takiego nieuka, który został biznesmenem tylko dlatego, że miał tam krewnych XD O! Grażyna pokazała klasę, że nie jest pustą idiotką i nie leci na kasę! Ale Jola okazała się być taką simką. Smutne jest to, że Wiktor będzie się wychowywał bez prawdziwej rodziny Nie. Czemu Grażyna, a nie Jola? Anita czarna owieczka powiadasz? Chyba zbyt dosłownie (chodzi o czarne włosy i strój tzn. cała czarna jest).Pierwszy pocałunek Sławka chyba nie należał do najlepszych. To takie romantyczne całować w czoło XD Znając ciebie Liv, to tragedia przerodzi się w kataklizm. Anita osiągnęła następny level głupoty. Brawo!
Czekam na następną opowieść
LepkiePaluszki23 jest offline   Odpowiedź z Cytatem