View Single Post
stare 04.05.2015, 17:10   #43
LepkiePaluszki23

Reputacja: 41
Domyślnie Odp: Ludziki Shivera

W skinach to się zakochałem, gdy zobaczyłem je u pewnej osoby (a raczej w 1 OJSG jakie na tym forum zacząłem czytać )

Ty tak ładnie budujesz, że brak mi słów. Czuję się beztalenciem. Ty wychowujesz 2 dzieci. Ja naraz przez pewien mod wychowywałem 4 niemowlaków i wyszły na ludzi. Bogaci ci twoi simowie. Tylko czekać aż im się noga powinie i komornik. Ja czasami od wyku niemowląt w simsach mam ochotę przestać grać (kilka razy nawet wyłączyłem grę). Ładny samochód. To jakiś recolour czy inny samochód? Dziecko w pragnieniach rodziców to jeszcze nic. Gorzej jak babcia lub dziadek maja Mieć 20 lub 10 wnucząt. A ja bym wygląd dzieci zostawił. W prawdziwym życiu nie zrobimy sobie ładnego nos lub kości policzkowych. Nikt nie jest tak idealny (a przynajmniej ja nie znam). Alan to śliczne dziecko To w domu Adama nie ma ogrzewania podłogowego?
http://i.imgur.com/q7zd5Uz.png
Leżę i nie wstaję XD
Celina wygląda jak góralna. Brakuje cytatu "Hej ho a tu mamy góry". Dom mają oni w miarę czysty. Więcej butelek brudnych widziałem Staruszkowie . Czemu oni nie mieszkają z Adamem i Celiną? Dzisiejsze dzieci tylko biegają i rozwalają wszystko dookoła O zakurzona lampa. Niech Liliana i Alfred życzą sobie młodości
Ta restauracja jest moim zdaniem jakaś dziwna (w sensie dach). Domek na MTS dawno pobrałem, a nawet skomentowałem To można zmniejszać parcele? Jak?
Czekam na następny odcinek
LepkiePaluszki23 jest offline   Odpowiedź z Cytatem