Temat: Galonowie
View Single Post
stare 19.05.2015, 07:49   #92
Irbis

Reputacja: 14
Domyślnie Odp: Galonowie

Słodki chłopiec z tego Dominika. To dobrze, że wie kim chce być w przyszłości, bo to wspaniale mieć pracę, którą się lubi. Oby tylko rodzice nie zabronili mu tego na rzecz pracy jako burmistrz (choć wydaje mi się, że u nich bycie burmistrzem to nie praca, a styl życia )
Jako nastolatek, Dominik nadal jest słodki (nie to co mój Aleksander W., który tak się zmienił, że nie potrafię stwierdzić czy jest przystojny czy brzydki).
No tak, tego się obawiałam, że ojciec burmistrz chcąc mieć następcę godnego tego stanowiska będzie chciał, żeby dzieciak również poświęcił temu całe swoje życie Zdaje się, że obca jest mu sztuka kompromisu
Na szczęście jest jeszcze dziadek ze swoją mądrością życiową i spokojem
Mam nadzieję, że Dominik znajdzie sposób na pogodzenie swoich obowiązków z pasjami, a wierze, nie ja wiem, że to jest możliwe, więc życzę mu, żeby się udało Myślę, że po śmierci dziadka, poczuje w sobie burmistrza, że będzie chciał być godnym następcą nie tylko swojego ojca, ale przecież też właśnie dziadka.
Wspomnienia Gabriela są wzruszające i jeszcze te zdjęcia, no i tekst: Jego życie z pewnością nie zawsze było proste, ale zdecydowanie warto było pojawić się na tym świecie.
Kostucha tak się wystroił, bo chyba uznał, że to umili simowi moment opuszczania swojego ciała i faktycznie, Gabriel wygląda na zadowolonego
Tylko rodzina będzie cierpiała tęskniąc za nim każdego dnia Przekaż im proszę, moje kondolencje.