View Single Post
stare 09.06.2015, 22:11   #71
Annetti

Reputacja: 33
Domyślnie Odp: Życie simów według Irbis.

Ahaha, Antoś i Patrycja dalej piękni i młodzi xD W sumie to nawet nie pomyślałam o tym, że są już starzy Długowieczni są, może doczekają nawet prawnuków Patrycja na pierwszym zdjęciu wygląda nieziemsko! Powiadasz, że o słodkości zadbał Kazik? Myślałam, że w tej robocie bardziej spisze się jego siostra Rodzinne spotkania są taaakie cudowne
Ohoho, Aleks i roślinki Pamiętam jak się zachwycał naturą podczas biwaku. Co on taki pewny siebie, że to będzie jego jedyna miłość
Cytat:
Aleksander tego dnia nie wiedział jeszcze, jaka przyszłość czeka na niego i jak okrutnie los z niego zadrwi.
Ale zadrwi negatywnie dla niego, a pozytywnie dla mnie, czy też negatywnie dla nas obojga? Bo wiesz, jak ta drwina ma oznaczać jakiś fascynujący i pełen wzlotów i upadków związek z jakąś równie intrygującą co on simką, to ja nie miałabym nic przeciwko. No więc teraz po takim zakończeniu chyba trudno będzie mi się doczekać kolejnych perypetii twojej rodziny
Annetti jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.