Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 17.06.2015, 17:09   #318
Shiver

Reputacja: 21
Domyślnie Odp: Miasteczko

Jestem bardzo złym czytelnikiem i biję się w piersi I już nadrabiam

Larysa jest taka ładna! Ma świetną fryzurę i uwielbiam ten jej "złamany" nos (zresztą w ogóle mi się takie podobają ). Fajnie by było gdyby ułożyła sobie życie z Łucjanem, ale też szkoda trochę ich przyjaźni (bo jak przyjaciele kończą ze sobą to to zwykle oznacza koniec ich więzi #shiverowemądrości). Fajny dzieciaczek z Agaty
Ehhh, Wawrzyniec wszedł do (prawie) tej samej rzeki po raz drugi Znając Ciebie to wyjdzie z tego kolejny dzieciak
No i wiedziałem, że tak będzie! Nawet nie zdążyli być razem i już się rozeszli Najbardziej to mi szkoda Agatki A Larysa też trochę taka niegramotna szczerze mówiąc, już pomijam, że narobiła Łuckowi nadziei, mogli się nie zrozumieć czy coś, ale że ona dalej taka zapatrzona w tego Wawrzyńca... Nie wiem na co ona liczy, że on nagle wróci i będzie sielanka?
A jednak wrócił Nie wróżę temu związkowi niczego dobrego jeśli mam być szczery... A Larysa dalej nie wie czego chce, niby go kocha, ale jakoś z oporami wybacza, potem robi się niezręcznie a za chwile nagle się całują i jest wielka miłość
WIEDZIAŁEM, ŻE BĘDZIE DZIECKO!

Szkoda, że Izaak się tak stoczył... Niby już się odbił od dna, ale pewnie nieprędko się ogarnie. I znowu szkoda dziecka No i pełen szacun dla Michasi, że nieustannie mu wybacza, chociaż może jakby nim porządnie potrząsnęła to by otrzeźwiał (w przenośni oczywiście )
Milena wygląda (no teraz już wyglądała) tak młodo jak na emerytkę! Szkoda, że musiała już odejść
Uuuu, rzeczywiście dramatycznie Ci wyszło. Ale takie wstawki w stylu FS są bardzo spoko od czasu do czasu