View Single Post
stare 25.06.2015, 12:37   #633
Orzechowo

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Kurczę, nie wpadłam na to. Myślałam, że jakość jedzenia określa jego smaczność XD No ale moim zdaniem trochę bez sensu, że za każdym razem jedzenie jest "zimne w środku", jakby pojawiało się raz na jakiś czas to by było lepiej, a tak to w ogóle nie opłaca się mieć mikrofalówki.

Mam jeszcze jedno pytanie. Moja rodzina ma na koncie 60 tys. simoleonów (swoją drogą - mieli 10, a simowi w pracy trafiła się okazja i zgarnął 50 ). Chcę wyprowadzić najstarsze dziecko, ale przy wyprowadzaniu ono dostaje tylko te 20 tys. na start "z nikąd", a wolałabym, żeby po prostu z funduszy rodziny przelać jej część pieniędzy. Da się tak zrobić/jakoś to obejść bez kodów? No niby można wpisać motherlode, kupić lepszy dom a potem kupić jakieś drogie rzeźby, no ale to słabe bardzo. Dziwię się, że jeszcze nie wprowadzili takiej opcji zarządzania pieniędzmi. No bo po co mam tworzyć rodzinę, iść na szczyt, zdobywać pieniądze, jak i tak ich dzieci będą zaczynać samodzielne życie jak biedaki? ;-; Powinni to już dawno wprowadzić imho.
Orzechowo jest offline   Odpowiedź z Cytatem