Dziękuję za komentarze
Cytat:
Napisał Rose
Jan bardzo mi się podoba.
Lubię simów z piegami
Ubranie też niczego sobie.
Ogółem 10/10
|
Dziękuję. Miło mi, ze komuś się podoba
Cytat:
Napisał Hebe
Powiem ci, że Jasiek jest całkiem-całkiem. Ma ładny kształt twarzy i nos. Ale trochę mi tu przeszkadza wygląd jego oczu - są osadzone za daleko siebie i chyba odrobinę za duże. I mam wrażenie, że jego usta są za grube. Dodatkowo wadzą mi tu jego piegi. Zazwyczaj nie mam nic przeciwko nakrapianym simom, ale przy ciemnych włosach i zaroście nie wygląda to zbyt dobrze.
PS Następnym razem postaraj się doświetlić zdjęcia: podczas robienia zdjęć postaw parę lamp przed i dookoła sima. Albo spróbuj doświetlać fotki za pomocą programów graficznych. Wtedy po prostu lepiej widać detale i łatwiej się ocenia 
|
Zgodzę się co do ust i oczu, lecz piegi moim zdaniem gdyby jednak były mocniejsze może by pasowały, ale i tak są moim zdaniem dobre. Zdjęcia również następnym razem postaram się bardziej doświetlić

Dziękuję za komentarz
A teraz przed państwem
Klarysa Cukinia. Tak dla jasności, to simów, których tu będę prezentował, będą mieli owocowe lub warzywne nazwiska

Klarysa właśnie wyruszyła na studia. Kiedyś straciła rodziców w pożarze, przez co sama również ucierpiała i niestety została jej do końca życia blizna na pół twarzy. Obecnie studiuje chyba biologię ze swoim przyjacielem
Henrykiem Marchewką.
Zapraszam do komentowania