Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 05.07.2015, 19:04   #328
Annetti

Reputacja: 33
Domyślnie Odp: Miasteczko

Jak miło wejść na forum i zobaczyć nowy odcinek

Opowieść o Dosi? Super!
Cytat:
Napisał Liv
Pierwsze simy padają ofiarą Inteena
Chyba słońce mi dogrzało, bo zaczęłam się zastanawiać dlaczego jakiemuś simowemu gangsterowi nadałaś ksywę "Inteen"

Michaela, bardzo ładne imię Też się nie dziwię, że nie widziano Waltera w roli przykładnego męża. Ahaha, domowe śluby xd pamiętam jak kiedyś nie chciało mi sie swoich simów nawet przebrać w stroje wizytowe O jaaaa, mały książę :> Haha, zmiana koni i odnalezienie księżniczki są boskie. Przedni pomysł! Potrzebowałam chwili, żeby ogarnąć kto jest kim na ślubie, ale udało się!
Cytat:
za nimi babcia Teresy i jej mąż - Gizela
Ej, naprawdę, nie wiem co się ze mną dzieje, ale przeczytałam, że babcia ma na imię Teresa, a jej mąż Gizela I to ma być czytanie ze zrozumieniem

Mały Maurycy jest cudny Ach... Kolejny nowotwór Całe szczęście, że Olaf nie dał się załamać synkowi. To by była chyba tragedia!
Miranda jako późne dziecko? Ciekawe Następne śliczne dziecko :> Co jej w Rycku nie pasowało? I następna nastoletnia ciąża w tym odcinku Ba, w obrębie tej samej historii! Ah, czyli, że Rycerze są właścicielami zabawkowego interesu już od samych początków? Nooo, z jednej strony się nie dziwię Ryckowi, że tak odprawił Mirandę... No, ale chyba sobie wszystko przemyślał i porządnie przeliczył Walter był alkoholikiem?! A nie wygląda Ojeeeej, chwila w której Rycek odkrył, że jednak chce być ojcem jest taaaaka ujmująca Haha, i tak powstała Dosia

Adaś Roklin Super wyglądają te zabawy na placu zabaw Ktoś ich obserwuje? Odruchowo zaczynam mieć złe przeczucia... Ten nieznajomy jest mocno podejrzany. Absolutnie nie dziwię się Izie, że uciekła. No, bo kurczę... To nie takie łatwe zaufać kompletnie nieznanemu simowi kiedy nie wie się czego chce. No i przyznasz, że sytuacja jest mocno podejrzana
Zaczyna mi się robić żal tego sima Haha, tutaj wyłania się portret Michasi jako zagorzałej feministki xd Muszę mimo wszystko przyznać, że Iza to odważna dziewczyna. Pan Janusz wydaje się całkiem sympatyczny, coś czuję, że jak Michasia go pozna to będą kłopoty Iza ma takie dobre serduszko Oho, Michasia wkracza do akcji. No, ale nie dziwię się, że tak zareagowała. Miałam podobne spostrzeżenia jak zobaczyłam tego sima xd
http://s20.postimg.org/6ttnvgwn1/sna...6_01f294af.jpg <-- nie wiem dlaczego, ale Iza na tym zdjęciu wydaje mi się taaaaka bezczelna. No fochy nastolatki już w wieku dziecięcym xd
No i urwałaś w takim momencie? No wiesz co?!

Biedna Lilka Ach, Anastazja jest bardzo uparta. Serce mi się kraje jak czytam co się działo w tym domu dziecka To pierwsze spotkanie Lili i Nastki jest wstrząsające :o
I cała prawda wyszła w końcu na jaw. Ooo, spotkanie Lili z Bellą jest słodkie A Alan w swoim żywiole Następna rozmowa matki i córki również wywołuje dużo emocji. I ta etymologia imienia Lili...
Cytat:
- Pan Jonasz nie jest moim ojcem?
Chyba pomyliłaś braci Jaskierczyków

Marcysia! To takie kochane dziecko A to zdjęcie z Leonem jest śliczne Ale to ze starszą siostrą, to już w ogóle jest cudne!
Lucek, to chyba sim, który wie czego chce Dlaczego Lucek mieszkał i utrzymywał sie sam? A myślałam, że mieszkał z rodzicami... Haha, Lilka ma same zamiary xd Wyglądają na całkiem zgraną parę Ale nie przyzwyczajam się xd Bardzo fajne zakończenie

No cóż, mam nadzieję, że nowy odcinek pojawi się równie szybko
Oo, i mam pytanie. Jak postępy nad drzewkiem Graczyków?
Annetti jest offline   Odpowiedź z Cytatem