Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 15.07.2015, 18:24   #335
Annetti

Reputacja: 33
Domyślnie Odp: Miasteczko

Maurycy mnie rozczarował :< Zachciało mu się skakać z kwiatka na kwiatek? :< Tyle wygrać, że w końcu się opamiętał. W sumie z Rycka i Mirandy jest urocza para No i śluuuuub Słodziutka dziewczynka z Dosi Haha, no i jest mały bańka-wstańka. Czy on tą fryzurę będzie miał do końca życia? Ach... Wychodzi na to, że mieszał w życiu panny Działkowicz już od czasów szkolnych. No proszę xd Co? Tak krótko? To teraz pozostaje mi z NIECIERPLIWOŚCIĄ czekać na to co będzie dalej W końcu MUSZĘ poznać historię o tym jak został ojcem

List Izabeli jest uroczy Ale w normalnych okolicznościach pewnie patrząc na niego podskoczyłoby ci ciśnienie, czyż nie? Tyle błędów xd Przypomniały mi się moje pierwsze opowiadania z zerówki. Brzmiały całkiem podobnie Nie dziwię się podejrzliwości Michasi i podziwiam za to, że nie zrobiła od razu awantury córce, a poczekała jak potoczy się dalej cała historia. No i w sumie dobrze na tym wyszła Janusz wygląda na bardzo mądrego sima. Fajnie, że Michasia postanowiła dać mu jednak szansę. Wygląda na to, że bardzo miło spędzili ze sobą czas podczas kosztowania ciasta Fajnie się czytało tę ich pogawędkę, tak w sumie rodzinnie to brzmiało xd Ciekawe czy Janusz byłby przystojnym simem jakby się trochę doprowadził do porządku... Haha, to pytanie o rodzinny przepis i o wchodzeniu w koligacje rodzinne trochę z początku brzmiało jak oświadczyny
Cytat:
Napisał Liv
- Możesz pytać o wszystko tylko nie o wiesz-kogo.
- Kiedy właśnie ta kontrowersyjna postać najbardziej mnie ciekawi.
Moja pierwsza myśl: mówią o Voldemorcie Brakuje tylko sam przy wiesz-kogo

Tak coś podejrzewałam, że Janusz ma jakiś zanik pamięci czy coś takiego. W ogóle te momenty Janusz-Michasia są w tym odcinku urocze Romantyczny z tego Nowickiego sim Ta ich relacja mocno przyspieszyła No nieeee... Janusz zniknął? :< Może coś się mu stało? O nieee Ale on przeżyje, prawda? W sumie musi. Innej ewentualności nie przyjmuję. Wiesz co? Urywasz w takich momentach, że człowieka aż rozpiera chęć żeby dowiedzieć się co dalej. Mam nadzieję, że tym razem szybko pojawią się tu komentarze, a ty znajdziesz czas, żeby przyszykować nowy odcinek

Ach ci studenci Haha, Lucek to bardzo słowny sim xd I nie rzuca takich obietnic jak zaręczyny na wiatr! Antosia? Jejku, co u niej słychać? W sumie to Lilka z Luckiem wyglądają na całkiem uroczą parkę

Cytat:
Napisał Liv
Nie, nie sikał.
Rozczarował mnie Wolałabym żeby sikał niż robił inne głupoty

http://s20.postimg.org/6g713uekd/sna...0_e20b2a6f.jpg
Oni mają rozkładaną kanapę czy co?

Ojejku. I co teraz? Może Lilce jednak uda się wyciągnąć Lucka z tego wszystkiego? No dobra, wiem co będzie dalej, no ale! No, jakby ktoś mi kazał coś ugotować to chybabym się wkurzyła. Ach ta moja niechęć do obowiązków domowych =,=
Jak to jest, że zawsze się tym złym wybacza, a oni się zazwyczaj nie zmieniają? Smuteczek... No nie! Lilka, nie rób tego! No, to teraz będzie katastrofa...

Wiesz, jakoś ten odcinek wydał mi się krótszy niż poprzedni
Annetti jest offline   Odpowiedź z Cytatem