View Single Post
stare 24.07.2015, 14:16   #288
CademZoe

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 2 Ultimate Collections - problemy

Mam problem! Dopóki gram rodzinkami na parceli rodzinnej, to jest ok. Kiedy chcę z nimi wyjść na miasto, to pojawia się problem. Otóż pewnego razu wybrałam się z simami do spożywczaka, a potem do butiku - było ok. Kiedy w innym mieście chciałam tak zrobić, to podczas ładowania pojawił się jakiś problem i mogłam anulować, resetować,. albo usunąć (delete). Działało tylko delete, więc to kliknęłam. Potem parcela ładowała mi się kilkanaście minut, po czym gdy simka tam dotarła, to minął tydzień od wyruszenia z domu, a jej potrzeby było na czerwono! Tak się działo z dwoma typami parceli - ze spożywczakiem i butikiem. Reszta parceli wczytywała się normalnie. Po jakimś czasie ich również nie dało się szybko wczytać. Po zrestartowaniu gry parcele wczytywały mi się normalnie - z małą (a nawet dużą) wadą. Czas był ustalony na najszybszy i nie mogłam go zmienić na żaden inny - automatycznie zmieniał swój bieg na najszybszy. Mogłam jedynie zapauzować. Po dotarciu do domu wszystko było ok. I tak ciągle się dzieje Mam ściągnięte dużo cc i tylko kilka modów - notownieregen, antireducancy, nodormiespawns, nostrayspawn i nochildrenspawn (czy jakoś tak). Do tego mam jakiegoś jednego moda (takiego, żeby dzieci mogły korzystać z maszynki do soków). Co mam zrobić, żeby moja gra się ogarnęła? Errory występowały również na laptopie, ale bez tego przyspieszania. Gra się tak nie zachowywała bez Ultimate..
CademZoe jest offline   Odpowiedź z Cytatem