Mam problem! Dopóki gram rodzinkami na parceli rodzinnej, to jest ok. Kiedy chcę z nimi wyjść na miasto, to pojawia się problem. Otóż pewnego razu wybrałam się z simami do spożywczaka, a potem do butiku - było ok. Kiedy w innym mieście chciałam tak zrobić, to podczas ładowania pojawił się jakiś problem i mogłam anulować, resetować,. albo usunąć (delete). Działało tylko delete, więc to kliknęłam. Potem parcela ładowała mi się kilkanaście minut, po czym gdy simka tam dotarła, to minął tydzień od wyruszenia z domu, a jej potrzeby było na czerwono! Tak się działo z dwoma typami parceli - ze spożywczakiem i butikiem. Reszta parceli wczytywała się normalnie. Po jakimś czasie ich również nie dało się szybko wczytać. Po zrestartowaniu gry parcele wczytywały mi się normalnie - z małą (a nawet dużą) wadą. Czas był ustalony na najszybszy i nie mogłam go zmienić na żaden inny - automatycznie zmieniał swój bieg na najszybszy. Mogłam jedynie zapauzować. Po dotarciu do domu wszystko było ok. I tak ciągle się dzieje

Mam ściągnięte dużo cc i tylko kilka modów - notownieregen, antireducancy, nodormiespawns, nostrayspawn i nochildrenspawn (czy jakoś tak). Do tego mam jakiegoś jednego moda (takiego, żeby dzieci mogły korzystać z maszynki do soków). Co mam zrobić, żeby moja gra się ogarnęła?

Errory występowały również na laptopie, ale bez tego przyspieszania. Gra się tak nie zachowywała bez Ultimate..