Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 25.07.2015, 17:58   #342
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27
Domyślnie Odp: Miasteczko

Melduję swoją obecność

Oj, Maurycy... Ładnie to tak? Poszedł na prawo i zaczął skakać na lewo. Dobrze, że przestał, bo takie wygibasy grożą połamaniem Oj tam, oficjalnie, nieoficjalnie... Szczególik.
No ale się zeszli, ślub był, dziecko jest, nic tylko życzyć im dochowania wierności w związku.

Co za list. Byk na byku, ale liczy się treść Tata "na niby" Mimo wszystko ktoś musi powiedzieć Izie, że schowek pod poduszką nie jest najlepszym miejscem na ukrywanie tajnych liścików Natomiast Michalinę ktoś musi oświecić w sprawie tajemnicy korespondencji Ale na dobre im to wszystko wyszło, więc co tam. Mi też przez moment mignęło, że może to jednak Izaak jakoś się wyratował, skoro Janusza śmierć była upozorowana. Ale rozwiałaś moje wszelkie nadzieje

Michalina trochę przesadza, przyrównując się do przedstawicielek najstarszego zawodu świata, Nie jest pierwszą ani ostatnią, której zdarzyło się przeholować. Ma szczęście, że przynajmniej zrobiła to z mężczyzną, którego pokochała. Tak czy siak facet jej się przyda
Niech się Janusz teraz z tego wykaraska i będą żyć długo (mam nadzieję) i szczęśliwie (mam nadzieję). Choć bardzo ciekawi mnie jego poprzednia tożsamość. Była tu opisywana?

Lucek narkomanem? Po prostu super
Nie żeby coś, ale po tym pokazie łaciny podwórkowej, którym uraczył Lilianę, mam ochotę kopnąć go w dupę. A ta jeszcze na własne życzenie daje się wciągnąć w dragi. Głupota do kwadratu. Jeśli ją kocha, nigdy nie powinien był się na to zgadzać.
Cytat:
Napisał Kulturalny Pan Lucjusz
ja MAM nad tym kontrolę.
Tja, przeklinanie i wrzeszczenie na swoją żonę to potwierdza, jak nic. Jasne... A tak btw., drogi Lucjuszu, nad tym NIGDY nie ma się kontroli.
Cytat:
Napisał Pomysłowa Pani Liliana
W takim razie ja chcę umierać z tobą
Może jestem dziwna, ale zamiast umierać razem, nie lepiej razem żyć?
Mam nadzieję, że skończą z tym świństwem (i że Lila nawet nie zacznie!), zanim będziemy mieć powód, by przyznać im Nagrodę Darwina...