View Single Post
stare 05.08.2015, 17:40   #3738
Hatori

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Ten zwiastun jest naprawdę pięknie wykonany i bardzo mi się podoba, świetnie dobrana muzyka, wspaniały nastrój podczas oglądania. Ale statystyki mówią za siebie: oglądając grę innych osób w różne dodatki, dotychczas zdążyłem obejrzeć już wszystkie dodają może sześć fryzów, dziesięć ubrań i trzynaście mebli. To doprawdy boli :c Jeżeli spojrzeć by na tą szafę zaprezentowaną na zwiastunie (tą białą, gdzie z koleżankami wybierały którą sukienkę wybrać) meble powinny być ciekawe. A może to jest w wersji podstawowej? W takim razie nic ciekawego :c
Warto przyjrzeć się też sensowi tego dodatku. Jak wyżej wspomniano, jest co coś jak trójkowe "Po zmroku" i dwójkowe "Czas Wolny". Osobiście grałem w to pierwsze i podobało mi się, nie powiem, jednak ciekaw jestem ile tak doprawdy dodadzą rzeczy. Czas Wolny jest moim zdaniem jednym z przeciętnych dodatków ale podkreślam, że osobiście w niego nie grałem, to co tam będę o nim pisał. Dodatek ten kojarzy mi się również z The Sims 2 Double Deluxe w które obecnie gram. Coś jak Nocne Życie i Impreza, nieprawdaż? Patrząc na ubrania zaprezentowane w które ubrała się trójka dziewczyn ubrania również mogą być ładne, ale czy aby na pewno warto, jeżeli tych ubrań będzie sześć, czy osiem? Z dotychczasowych dodatków jeszcze żaden mi się nie spodobał, ale może w końcu będzie ten pierwszy raz.
Komentując jeszcze same dodatki, to bardzo się zawiodłem. Są one doprawdy porównywalne z akcesoriami do trójki, dwójki (nie tyle graficznie co obszernie). Tyczą się one JEDNEGO, konkretnego tematu, a w poprzednich częściach tyczyły się one ogólnego tematu, do którego nawiązywało kilka innych. Kończąc, przyczepiłbym też się ich nazw. Jak wspomniano wyżej: mogłyby być bardziej kreatywne, jednak mimo wszystko to taki szczegół. Ważne, żeby chociaż ten dodatek zrobili porządnie. Porządnie - nie mam tu na myśli, żeby były jakieś błędy, oczywiście, że nie! Chodzi mi o wspomnianą obszerność w jakości na jaką stać twórców The Sims ^^

Tak jeszcze dodam. Druga część zaskoczyła mnie Studiami, zaciekawiła Zwierzakami a spowodowała uwielbienie Porami Roku. Trójka rozkochała mnie Nie tym światem i Studenckim Życiem, za pasjonowała Zwierzakami i Zmrokiem, a zatrzymała na zawsze Porami Roku. A czwórka? No może tylko Praca lekko mnie zaciekawiła, a Spotkaniem? Zobaczymy wkrótce c:

Ostatnio edytowane przez Hatori : 05.08.2015 - 17:47
Hatori jest offline   Odpowiedź z Cytatem