Cytat:
Napisał Rose
Pani Cukinia ma ciekawy skin(bo to skin tak?)
Piegi! 
Osobiście zmieniłabym jej ubranie,w tym wygląda jak szara myszką(chyba,że miała nią być)
Przypomina mi Anię Shirley
No co ja mogę napisać?
1o/1o
|
Tak to skin

Cieszę się, że spodobała ci się ona
Cytat:
Napisał Per Yuki
Widzę, o temacie zapomniano, odświężę go jakoś ^^
Jan Marchewka bardzo ładny, tylko nie wiem czemu zarost mi się nie podoba :x I ubranie też, ale co tam ubranie, ważne, żeby twarz była przepiękna ^^ (u mnie jest odwrotnie :faceplam: )
Pani Cukinia to... ma dziwny kształt oczu, przez tą ranę mam wrażenie, że ma krótki nos (ale pewnie tylko mi się tak zdaje) no i usta, które albo są za nisko, albo za krótki podbródek. A jako, że kształt twarzy jest ładny, nawet bardzo, to wziąłbym wyżej usta ^^ Swoją drogą, piękne ma ubranie, tylko buty dziwnie wyglądają przy reszcie (wiem, wiem, są automatycznie do dolnej części garderoby, nic na to poradzić :c)
Jan Marchewka - 9,8/10 
Klarysa Cukinia - 9/10, tak na zachętę ^^
Tak jeszcze od siebie: pieeegi  blada ceeera (Klarysa) 
Czekam na więcej licząc, że Lepki zauważy to odświeżenie tematu ^^
|
Dziękuję za komentarz

Zarostu u Janka proszę się nie czepiać
Kształt oczu Klarysy jest jak najbardziej dla mnie w porządku, ale co do ust się zgodzę (mam z nimi problem

) Buty w ubraniu zmienić nie mogę, bo są jako cały kostium

Odświeżenie tematu zauważyłem. Jak zrobię dla Bolesława dziewczynę, która namiesza i to bardzo w jego życiu, to ja tu wrzucę
Cytat:
Napisał Hebe
Klarysa:
No nie wiem, Lepki. Znowu mam wrażenie "nadmiaru" na twarzy: nie dość, że jest piegowata, to jeszcze nosi oksy i ma to znamię. Poza tym nie przepadam za aż tak trójkątnymi twarzami, wyglądają nieco końsko i w dodatku ma za nisko usta, co tylko pogłębia ten efekt. Z dobrych rzeczy mogę wymienić: kształt ust - nie przesadziłeś z grubością warg i to się chwali, bo wszystkie osoby chcą na siłę pompować usta swoich simów, co wygląda dość nienaturalnie; nos - też nie jest zły, mógłby być tylko nieco szerszy; oczy - też są niczego sobie.
|
Gdyby twarz poszerzyć, to wszystko zapewne byłoby naturalne, ale to popsułoby efekt takiej nieśmiałej dziewczyny (bo miała taką być

) Z ustami się zgodzę i zastosuję się do rady przy następnej simce/simie

Cieszy mnie to, że przynajmniej oczy i nos są dobre

Jeszcze daleka praca przede mną
Dziękuję wszystkim za komentarze