@up taa, ja jak pierwszy raz gralam to sie pytalam czemu w nocy zrobilo sie tak ciemno :'))
ogolnie w dwojke gralam pierwszy raz 8-9 lat temu bodajze i tez mam do tej gry sentyment.. ale gram dalej tez dlatego, ze w sumie jest trudniejsza od 3 i 4, duzo trudniej jest zarobic i to jest wlasnie fajne bo w 4 namalujesz kilka obrazow, napiszesz kilka ksiazek i jestes milionerem (moj rekord, przez jeden dzien dorobilam sie 100 000 $) w dwojce nad czyms takim pracowalam... hm, tworzylam rodzinke z rodzicami i dwojka dzieci, a takiej kasy dorobilam sie gdy jedno dziecko bylo po studiach, wzielo slub i fartem udalo mi sie zdobyc premie 50 000 $

wspominajac jeszcze o tym ze moj sim byl na najwyzszym poziomie kariery 2 razy, bo raz go wylali na nizszy x'd i dostalam 2 razy premie za awans, soł. ogolnie w 2 jest duzo wiecej interakcji i mimo ze sa ekrany ladowania, nie mozna isc do sasiadow to mi to nie przeszkadza bo i tak najbardziej lubie grac w domu (nie tylko w dwojce) :3 no i nawet jesli ta gra mi sie nudzi to po kilku miesiacach zawsze do niej wracam...