Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 11.08.2015, 20:10   #351
Shiver

Reputacja: 21
Domyślnie Odp: Miasteczko

Za rzadko tutaj zaglądam i potem robią mi się zaległości

15.07

Nie sądziłem, że z Maurycego taki kobieciarz! Bardziej bym się spodziewał takiego skakania na boki po Mirandzie (biorąc pod uwagę jej wcześniejsze zachowanie). Całe szczęście się chłopak ogarnął Dziewczynka zasługuje na pełną rodzinę a poza tym wyglądają razem z Mirandą taaaaaak uroczo! I ten ślub! Mnie nigdy tak ładnie nie wychodzą
Dosia wyrosła na całkiem ładną panienkę! Już jestem ciekawy jak jej namieszasz w życiu

OMG, list Izy mnie powalił Aczkolwiek cała historia jest bardzo smutna... Nadal nie bardzo podobają mi się te ciągłe kłamstwa. Wiem, że Michasia robi to dla dobra dziecka, ale czy przypadkiem tylko bardziej jej nie krzywdzi?
No przynajmniej Janusz zyskał zaufanie Michasi I dobrze, lepszy taki "ojciec" niż żaden. I mam nieodparte wrażenie, że coś między nimi zaiskrzy...
No i miałem rację Wygląda to trochę tak jakby zbliżyły ich te wszystkie złe rzeczy, które przeżyli w przeszłości. Ciekawe czy im się uda, chociaż patrząc na reakcję Michasi na wypadek Janusza mam dobre przeczucia (i tylko spróbuj mu coś zrobić )

Omamusiuboska, Liliana jest TAKA PIĘKNA
I następny piękny ślub Mam nadzieję, że Lucek i Lilka będą razem szczęśliwi (czyli, że nie będziesz im za bardzo mącić )

Cytat:
Nie, nie sikał.

KOLEJNY NARKOMAN?! No nieeeee
I ONA TEŻ?!!! Bardzo mi się to wszystko nie podoba :/

29.07

Cytat:
Shiver - podziwiam za ignorancję! I zazdroszczę.
Ummmmm
Ale komentuję teraz

Franek i Dosia! Romanse młodych zawsze na mnie jakoś szczególnie działają
Okej, Franek to jednak idiota Coś czuję, że będzie tutaj następne dziecko "bez" ojca... (biologicznego w każdym razie). Chociaż może nie... Jakoś Frankowi nie ufam w każdym razie...
Słaba ta czapka Oli

Cytat:
Wiedząc, jaki był dalszy ciąg, jest mi cholernie smutno, gdy patrzę na to ich wspólne zdjęcie =(

Tak jakoś przeczuwałem, że Januszowi się wszystko przypomni
Ale wait... WHAT?!!! To był Izaak przez ten cały czas?!!!
No i teraz Iza jest zupełnie rozkojarzona, gdyby jej nie okłamywano to może byłoby łatwiej jej wszystko wyjaśnić... Całe szczęście się udało
Ten ostatni ślub to zdecydowanie mój ulubiony

To trochę straszne, ale Lilka w wersji "stoczonej" wygląda jeszcze lepiej Ale wiadomo, wygląd to nie wszystko...
Hmmmm, już wiem skąd Lilka ma te kości policzkowe
I tak mi jej szkoda... Wybrała złego faceta, podjęła złe decyzje. Ale teraz ma szansę wyjść na prostą, tylko musi tego chcieć.
Będę jej kibicował

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.