View Single Post
stare 13.08.2015, 19:16   #9
Aperlaxive

Reputacja: 11
Domyślnie Odp: Twory Lepkiego

Jan:

Janek podoba mi się. Ma przede wszystkim piękne oczy . Poza tym ma świetny kształt twarzy, ładne brwi i usta. Mogę się przyczepić do nosa, który jest nieco za gruby.
Uważam także, że powinien mieć mniej piegów (w sumie, to nawet ich nie potrzebuje, sam zarost byłby ok). Jednak twarz jako całość prezentuje się bardzo dobrze.
Sim ma także strasznie fajną fryzurę. Takie lekko rozwiane włosy dodają mu charakteru.
Co do ubioru, Jankowi ładnie jest w brązie . Jednak ja bym wybrała zestaw, w którym płaszczyk byłby ciut dłuższy, a spodnie krótsze (nie lubię takich spodni odkładających się przy nogawce).

Ogólnie to Pan Marchewka jest bardzo przystojny. Jakbym była simką, bez wątpienia skradłby moje serce
Dlatego spokojnie daję 10/10

Klarysa

Bardzo nie lubię takich zaniedbanych kujonek, także całościowo mi się nie podoba (ale to tylko kwestia gustu!).
Pani Cukinia również ma śliczne oczy (masz talent). Bardzo podoba mi się ich kolor. Kształt twarzy jest fajny. Taki zaokrąglony trójkąt. Simka ma ładnie wykrojone usta. Uważam, że jej policzki są okej, tym razem idealnie dobrałeś piegi. Uwagi mam do nosa, który jest taki trochę dziwny (jakby lekko krzywy) i brwi, które są trochę za grube.
Klarysa ma fajną fryzurkę, okulary natomiast są straszne. Blizna bardzo nadaje jej charakteru.
Strój jest masakryczny. Ta spódnica jest koszmarna. I do tego trampki...

Ogólnie to simka nie jest ładna (ale grunt żeby to Tobie się podobała!). Osobno części jej ciała wyglądają fajnie, jednak całość jakoś tak mi nie gra. Na pewno nie urzekła mnie tak jak jej przyjaciel.
Dlatego dam takie lekko naciągane 8/10.

~*~

Dodam od siebie tylko, że Twoje simy są bardzo ciekawe i przykuły moją uwagę.
Fajnie Ci idzie ich tworzenie, powodzenia w dalszej pracy.
Będę wpadać

Ostatnio edytowane przez Aperlaxive : 13.08.2015 - 19:19
Aperlaxive jest offline   Odpowiedź z Cytatem