Skoro Miasteczko mnie wzywa, to muszę odpowiedzieć xD
Oj Franek, Franek. Po kim on jest takim hulaką? Widzę, że lubi szaleć w jacuzzi

No cóż... Skoro wzorowym ojcem nie był, to grunt, że pojawiał się chociaż od czasu do czasu w życiu Oli. Ciekawi mnie tylko czy nauczył się w końcu zmieniać pieluchy

Ola

Ona tak uroczo wygląda przytulając tego pajacyka, że no wprost nie mogę

Jak on mógł zrezygnować z Dosi

Dośka tak się dla niego starała i co? Hah, Miranda dalej wygląda młodo i kwitnąco

Ahaha, shopping

Śliczna metamorfoza

Dosia chyba trafiła na praktykanta. Chciał się chłopaczyna wykazać, o! I nikt nie docenił jego eksperymentalnego makijażu :< Pięknie

No i lipa. I to nawet nie Franek się zorientował, że mają świadków, tylko jego nowa zdobycz. Tak, Dosia, to nie tak jak myślisz, tak naprawdę to zapewne jest jeszcze gorzej

Czy on w ogóle wie, że plótł trzy po trzy? Chyba dobrze, że nie dała sobie zamydlić oczu. Ale strasznie mi jej żal ;( Przecież ona go wciąż kocha...
No właśnie Franuś, co ty najlepszego zrobiłeś?
Aaaa, Sowy!

Sylwia to śliczna simka

Musiało jej być trochę ciężko z takim bratem, no ale co tam. Fajnie, że miał jakiś cel w życiu, ale Sylwia chyba zaczynała się nudzić. Nic dziwnego, że od czasu do czasu chciała się trochę zabawić. Sewerynowi też by się przydało
Cytat:
Napisał Seweryn
O tej godzinie chodzi się spać,
|
Od razu skojarzyło mi się ze słowami mojej mamy: "O tej godzinie, to ogląda się dobranockę, a nie chodzi na boisko", które powtarza na złość mojemu bratu xD
O nie

Biedaczka

Mimo wszystko chwali się Sylwii to, że postanowiła wychować dziecko. I jest Sergiusz

Miło, że jakoś się pozbierała, a i Seweryn ostatecznie dostrzegł jakieś pozytywy w tym wszystkim. No nie, nie gadaj, że można mieć takiego pecha. Biedna Sylwia ;( Ciężko sobie wyobrazić co też Seweryn musiał przeżywać w tamtym czasie. Haha, Sergiusz ma niezłą siłę perswazji

Wystarczyło, żeby poprosił o wzięcie na rączki

Kochany piegusek

Cudownie, że jakoś zaczęło się w ich życiu układać. Zdolny i mądry dzieciak z Sergiusza

No nieee, tak to jest mieć wujka naukowca xD Nie dziwota, że Sergiusz był prymusem
Och, Lilka... Też ciekawią mnie motywy postępowania Lucka

Całe szczęście, że mimo wszystko niektórzy znajomi przy niej zostali. I chociaż tyle dobrego, że te studia skończyła :> Marcysia! xD Bella wygląda na przerażoną

Nocne grillowanie

Haha, siostry nareszcie mogą poszaleć razem

Tak, to zdecydowanie urocze dziecko
http://s20.postimg.org/xb5mpxgl9/sna...9_22bbdd80.jpg <-- śliczne *-*
Ach Lilka, Lilka i co teraz tobą będzie?
Cudownie się czytało i oczywiście już teraz z niecierpliwością czekam na ciąg dalszy

I na czarownego Czarka w przyszłości!