Temat: Miasteczko
View Single Post
stare 18.08.2015, 14:16   #11
Shiver

Reputacja: 21
Domyślnie Odp: Miasteczko

Chociaż raz będę na czas!

Widzę, że znalazłaś lokatorów do Twojego Gasthausu
Sylwia ma bardzo ciekawą urodę Ale szkoda, że jest taka uzależniona od brata, wiadomo dużo razem przeszli, ale w końcu warto by się usamodzielnić. A on jeszcze robi sobie z niej sprzątaczkę i udaje jej ojca...
No dobra, tym razem miał rację, ale to się mogło każdemu przydarzyć... I to bardzo smutne, że Seweryn ma takie zdanie o siostrze Ale przynajmniej pomaga jej przy Sergiuszu
COOOOO?! Ledwo kogoś polubię to Ty mi tutaj go uśmiercasz
Dobrze, że Seweryn zajął się chłopcem, zawsze lepiej żeby wychowywał się w biologicznej rodzinie, nawet jeśli rodziców brakuje. No i wyglądają razem tak uroczo
Sergiusz urodę odziedziczył po mamie, już widzę te tłumy wielbicielek

Franek stąpa po (cienkiej) krawędzi... Ciekawe kiedy ją przekroczy i wszystko się wyda... I co na to powie Dosia. Tylko niepotrzebnie się zamartwia. Aczkolwiek metamorfoza rzeczywiście się jej przydała, tutaj wygląda jak emerytka Teraz wygląda o wiele lepiej
Tylko szkoda, że wszystko poszło na marne... Ale dobrze, że była stanowcza. A Frankowi zebrało się na wyrzuty sumienia trochę za późno

Szkoda Lilki Ale na szczęście wyszła na prostą A jej siostra jest uuuuroooooczaaa I w ogóle fajnie sobie popatrzeć (chociaż raz ) na taką sielankę
No i mam nadzieję, że Lilka znajdzie sobie kogoś fajnego i będzie szczęśliwa

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.