View Single Post
stare 25.08.2015, 15:49   #106
Meryam
Archeolog Renesansu

Reputacja: 51
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia VI

Ej tak trochę poza waszą dyskusją, i wiem, że miałam się nie odzywać, aaaaaaaaaaaaaale ja zawsze dużo paplam xD
Tak sobie przejrzałam poprzednie edycje FM i musze przyznać, że w niektórych z nich mafia miała niezłą taktykę. Do tego stopnia, że głosowali na siebie nawzajem, ale tylko wiedząc, że sami są bezpieczni w głosowaniu bo reszta miasta głosuje na kogoś innego albo ma podzielone głosy między mafiozem a nie-mafiozem. Wtedy mafia przeważała szalę i głosowała na nie-mafioza. Spryciarze
I chcę przypomnieć, że chociaż w V edycji odpadłam jako pierwsza z głosowania, to głosowałam na mafioza. Ach ta skromność. XD
W każdym razie, do czego dążyła moja wypowiedź, to że jestem ciekawa jaką taktykę mafia obierze tym razem. Dużo mogą nam powiedzieć reakcje po pierwszym zabójstwie i pierwsze oskarżenia. Musimy się mieć na baczności Szczególnie, że pierwsze zabójstwo zazwyczaj było na chybił-trafił, ale teraz rozwinęła się niezła dyskusja i tym razem mogą kogoś typować do pierwszej śmierci.
A ja muszę przestać kombinować z teoriami spiskowymi przed pierwszym zabójstwem, bo jeszcze nic nie wiemy xd

Ostatnio edytowane przez Meryam : 25.08.2015 - 15:53
Meryam jest offline