View Single Post
stare 26.08.2015, 13:38   #168
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia VI

Och, to jest ten moment, kiedy powinna błagać wszystkich, żeby przejrzeli na oczy, bo jestem niewinna?
Nope, daruję sobie. Potraficie myśleć, sami zadecydujcie. Zamiast tego powiem tak. Co do Niny, gadanie, że nie może być w mafii, bo jest pierwszy raz albo twierdziła, że może nie mieć czasu jest po prostu bzdurne. Mafiosami są przypadkowe osoby, to może być każdy.
Bjork z reguły mało pisze w FM, wydaje mi się, że tak było zawsze. Czasem rzuciła jakimś podejrzeniem, ale nie bawiła się w "zgadywanie w stu postach". PP rzucił na mnie podejrzenie, bo się z nim nie zgadzałam co do motywu zabicia Meryam, ale powiedzmy sobie szczerze - gdybyśmy byli w mafii, nie próbowalibyśmy tak bardzo zwracać na siebie uwagi. Nie żebym broniła Pinkiego, przez niego połowa userów mnie podejrzewa (manipulator), ale mafioso raczej starają się podpiąć pod czyjąś teorię spiskową niż wymyślać sami. Tak sądzę. Do głosowania mnie już raczej nie będzie. Nie wiem na kogo zagłosuję, ale skoro chcecie mnie zabić, to nie będę płakać