View Single Post
stare 27.08.2015, 15:34   #286
Meryam
Archeolog Renesansu

Reputacja: 51
Domyślnie Odp: Forumowa Mafia VI

Nie no, może nie chodzi o to, że zmieniasz podejrzanych. Ale zmieniasz swoje podejście w stosunku do jednego, do którego byłeś niemal święcie przekonany, że jest w mafii. A teraz zastanawiasz się, czy jest szantażystą. Po czym skupiasz się na sobie i odpychasz wszystkie zarzuty słabymi argumentami. I za każdym razem gdy ktoś podsuwa jakieś argumenty przeciwko Tobie, to ty wytykasz danej osobie to, kogo podejrzewał. To nie jest argument na Twoją obronę, że ktoś inny ma kilka typów, bo ja też mam kilka, ale nie jestem ich pewna. Sorry, ale ja już mówiłam - mnie nie przekonujesz.
Ale widzisz, na tym polega mafia. Jeśli naprawdę nie jesteś w mafii, to trudno. Zmienimy trop, poszukamy kogoś innego. Ale ja przynajmniej wiem, że mój głos nie był bezpodstawny, bo Twoje posty naprawdę budzą moje podejrzenia. Tyle.
Nie wiem jak inni zagłosują, mam nadzieję, że nie zwalimy tego głosowania tak jak było w ostatnim...

Cytat:
Napisał Hebe Zobacz post
Droga mafio, bądź tak miła i odstrzel Nusso lub Kafelove, nawet tu nie zaglądają.
NIENIENIENIE
NIE MAFIO
LIBBY
Bo gdy mafia ich zabije to nic nie wniesie do gry. Będziemy strzelać na oślep.

I w ogóle to zaczyna mnie też zastanawiać Rainbow, która nawet teraz jest aktywna w tym temacie, a napisała zaledwie jednego posta...
Proponuję odstrzelić też tych z jednym postem na koncie, też nic nie wnoszą do gry xd

Ostatnio edytowane przez Meryam : 27.08.2015 - 15:40
Meryam jest offline